Στο νέο video clip του STAN που έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα, o έρωτας δεν είναι ποτέ απλός… Ο έρωτας δεν είναι ποτέ εύκολος… Αξίζει όμως το κάθε του δάκρυ.

Στο νέο video clip του STAN που έρχεται για να ανατρέψει τα δεδομένα συμπρωταγωνιστεί ο Γιάννης Αϊβάζης. Με κινηματογραφική αισθητική και με την συμμετοχή έκπληξη του ηθοποιού οι στίχοι του «Να Μ’ Ερωτευτείς» αποκτούν άλλη διάσταση, γίνονται εικόνα και μεταφέρουν στις οθόνες μας μία ιστορία αγάπης από αυτές που πάντα θα συγκινούν με τη δύναμή τους. Μία γυναίκα πειρασμός η Ελένη Μιαρίτη, δύο άντρες που διεκδικούν την αγάπη της, ο Γιάννης Αϊβάζης και ο STAN, κι ένα απρόσμενο τέλος….

Τη σκηνοθεσία του «Να Μ’ Ερωτευτείς» υπογράφει ο Alexis Konstantinidis, την art direction ο Paris Kontopoulos και η ειδική παραγωγή video είναι της UNIQUE PROJECT.

Το «Να Μ’ Ερωτευτείς» προέρχεται από το ομότιτλο άλμπουμ του STAN το οποίο κυκλοφορεί από την MINOS ΕΜΙ και αποτελεί τη δεύτερη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του καλλιτέχνη. Τους στίχους υπογράφει ο STAN, τη μουσική οι SnapYourFingaz, Revo, Joe Minor ενώ η παραγωγή είναι Icon Music.

Αφήστε το σχόλιό σας