Το ολοκαίνουριο «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» του STAN συγκεντρώνει περισσότερες από 1.000.000 προβολές στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η νέα και πολύ μεγάλη επιτυχία του STAN με τίτλο «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» κάνει θραύση και καταρρίπτει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ που είδαμε μέσα στη σεζόν!

Τα τραγούδια «Όταν Αγαπάς», «Με Στεναχωρεί», «Δε Σου Ανήκω» και «Παράξενο Παιδί», μία σειρά μεγάλων ραδιοφωνικών επιτυχιών με το ίδιο επίπεδο απήχησης, άνοιξαν ένα καινούριο μονοπάτι στον τραγουδιστή. Ένα δρόμο καθόλου ανασφαλή, αφού έχει βρει το στήριγμά του στο κοινό.

Οι προηγούμενες κυκλοφορίες του STAN ακούστηκαν ασταμάτητα, έγιναν θέμα συζήτησης και σημείωσαν εκατομμύρια προβολές η κάθε μία, όμως η ολοκαίνουρια επιτυχία του σπάει κάθε ρεκόρ!

Το «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», ένα κομμάτι με ξεκάθαρο και ασυγκράτητο λαϊκό χαρακτήρα, επιβεβαιώνει γιατί ο STAN είναι ο πιο ανατρεπτικός τραγουδιστής της γενιάς του με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Την καταγραφή περισσότερων από 1.000.000 προβολών στο επίσημο video clip μέσα στο πιο σύντομο χρονικό διάστημα, σε 11 ημέρες, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Οι στίχοι ανήκουν στον ίδιο τον τραγουδιστή, ο οποίος συνυπογράφει τη μουσική με τους Πάνο Βλασακούδη (Revo), Ιωσήφ Κοτσυφάκη (Joe Minor), Μάνο Δεδεβέση (Snapyourfingaz) και Σίμο Κίναλη.

Το «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» κυκλοφορεί από την Icon Music και την Panik Records.

Ακούστε τη νέα μεγάλη επιτυχία του STAN, «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει»!

Stan - Στράτος Αντιπαριώτης - Και ζηλεύω που σ'έχει (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας