«Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω», τραγουδά ο STAN στο καινούριο τραγούδι του που θα ξεσηκώσει.

Ο STAN προχωρά ακάθεκτος με άλλη μία επιτυχία που θα ξεχωρίσει.

Μετά την κυκλοφορία της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του με τον κρυπτικό τίτλο «11:11» τον προηγούμενο Δεκέμβριο, το «Παράξενο Παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις μουσικές επιλογές του.

Κάθε βήμα του STAN είναι και ένα βήμα μπροστά, όπως έχουμε τονίσει. Ο πολυτάλαντος τραγουδιστής – τραγουδοποιός μετρά μόνο επιτυχίες που κυριαρχούν στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφώνων και των charts και γίνονται αποδέκτες εκατομμυρίων προβολών η καθεμία.

Το νέο τραγούδι του STAN που θα διευρύνει το σερί των επιτυχιών τιτλοφορείται «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» και όπως προκύπτει από το πρώτο άκουσμα που έρχεται στην επιφάνεια, θα ενθουσιάσει.

Τα γυρίσματα για το video clip έλαβαν χώρα στη γειτονική Βουλγαρία με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά όπου ο STAN, ο οποίος ξέρει πάντα να πρωτοπορεί, επιλέγει το εξωτερικό για την οπτικοποίηση των τραγουδιών του. Το «Τώρα Λείπω» απέκτησε μορφή στη μακρινή Ισλανδία, το «Όταν Αγαπάς» στη Σερβία και το «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει» με το «Χτύπα» γυρίστηκαν ομοίως στη Βουλγαρία.

Έρχεται από την Panik Records και την Icon Music.

Συγχρόνως, ο STAN συναντά τον Χρήστο Δάντη στη σκηνή του πιο «dark» προορισμού της πόλης, στο ανανεωμένο «Camorra» (επί της Λ. Βουλιαγμένης) και αρχίζουν εμφανίσεις από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Δείτε επίσης: Το video clip του STAN
για το «Τώρα Λείπω» στο Ρέικιαβικ κόβει την ανάσα

STAN - Στράτος Αντιπαριώτης - Τώρα Λείπω (video clip backstage) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας