Είστε έτοιμοι για περισσότερο STAN; Το νέο hit single έρχεται.

Ο STAN θα μας συναρπάσει για ακόμα μία φορά με τις επιτυχίες του.

Το «παράξενο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει πυρετωδώς το επόμενο τραγούδι του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα από την Icon Music και την Panik Records.

Μετά τον επιτυχημένο δίσκο «11:11» και τη μεγάλη επιτυχία «Τώρα Λείπω» που ανέβηκε στις κορυφαίες θέσεις των μεταδόσεων, ο SΤAN άνοιξε το επόμενο κεφάλαιο με το «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω», επιβεβαιώνοντας ξανά ότι είναι ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του.

Το τραγούδι εμφανίστηκε στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart για να χαρίσει στον STAN άλλη μία ραδιοφωνική επιτυχία.

Η μουσική δε σταματά ποτέ για τον πολυσύνθετο τραγουδιστή – δημιουργό και όσο συνεχίζονται οι κοινές εμφανίσεις του με τον Χρήστο Δάντη στη νυχτερινή Αθήνα (έχοντας μεταφερθεί στην «Αυτοκίνηση»), εκείνος καταστρώνει το επόμενο βήμα του.

Σε συνεργασία πάντα με την ακατανίκητη ομάδα της Icon Music, τους μόνιμους συνοδοιπόρους του σε ό,τι κάνει, ο STAN θα φέρει στα ραδιόφωνα το νέο τραγούδι του που ανυπομομούμε να ακούσουμε.

Για το σκοπό αυτό, περνά αρκετές ώρες καθημερινά στο στούντιο ηχογράφησης, από όπου μας έδωσε μία αίσθηση όσων γίνονται με ένα βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων που ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας: «Ανυπομονώ να σας παρουσιάσω όλα αυτά που έρχονται».

Ο STAN εντυπωσιάζει με το «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω»

STAN - Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας