Το νέο άλμπουμ STAN είναι πια γεγονός, αιφνιδιάζοντας με τις επιλογές του.

Ο STAN σταματά τους δείκτες του ρολογιού στην ένδειξη «11:11», ολοκληρώνοντας το μεγάλο άλμα στη διαδρομή του με ένα CD που θα συζητηθεί.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του, τρίτη στον αριθμό – πρώτη όμως με το σήμα της καινούριας εταιρείας του, αποδεικνύει με τον πιο έμπρακτο τρόπο γιατί θεωρείται ο πιο ανατρεπτικός τραγουδιστής της γενιάς του.

Το σκηνικό στο καινούριο άλμπουμ του Στράτου Αντιπαριώτη με γενικό τίτλο «11:11» σχηματίζουν δεκατρία τραγούδια που αποτελούν έκπληξη ένα προς ένα.

Ανάμεσα τους θα βρείτε τα αγαπημένα «Όταν Αγαπάς», «Με Στεναχωρεί», «Δε Σου Ανήκω» και «Παράξενο Παιδί», τα οποία κυκλοφόρησαν από την προηγούμενη δισκογραφική εταιρεία του STAN, το καλοκαιρινό Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», αλλά και το ολοκαίνουριο «Χτύπα» που προϋπάντησε το «11:11».

Τις συνθέσεις και τους στίχους του δίσκου υπογράφει ο STAN με την Icon Music, ενώ συμβάλλει ο Βασίλης Καρράς, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Ζήνων Ζηντίλης, ο BO, ο Πάνος Νικόπουλος και ο Γιώργος Μακρής.

Συγχρόνως, ο STAN κερδίζει το στοίχημα και στις ζωντανές εμφανίσεις του, συνεχίζοντας ακάθεκτος στην «Αυτοκίνηση», όπου αυτόν το χειμώνα έχει αναλάβει το «τιμόνι» του σχήματος.

Κυκλοφορεί από την Icon Music και την Panik Records.

Το tracklist του «11:11»

 1. Χτύπα
 2. Δε Σου Ανήκω
 3. Με Εκμεταλλεύεσαι
 4. Όταν Αγαπάς
 5. Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει
 6. Παράξενο Παιδί
 7. Δε Με Θέλεις
 8. Είσαι Απαραίτητη
 9. Με Στεναχωρεί
 10. Τώρα Λείπω
 11. Για Να ‘Ρθεις Εδώ
 12. Ξημερώνει Επέτειο
 13. Βρέχει Έρωτα

Αφήστε το σχόλιό σας