«Υπάρχω Κι Εγώ», υπενθυμίζει ο Σταμάτης Γονίδης με ένα καινούριο και ομότιτλο single, βάζοντας τον έρωτα σε άλλες διαστάσεις.

Ο Σταμάτης Γονίδης επανακάμπτει με νέο τραγούδι.

Αφού έδωσε «Άλλη Μια Μάχη» με αφορμή την τελευταία δισκογραφική δουλειά του, η οποία κυκλοφόρησε πριν από ένα περίπου χρόνο από τη Heaven Music περιέχοντας δεκατέσσερις δημιουργίες με τις υπογραφές των Κυριάκου Παπαδόπουλου, Ηλία Φιλίππου, Βασίλη Γιαννόπουλου, Γιώργου Τσοπάνη, Βασίλη Δήμα κ.ά., ο λαϊκός τραγουδιστής άλλαξε σελίδα στην καριέρα του με την… «τρέλα του».

Αυτή ήταν η ονομασία («Τρέλα Μου») της προηγουμένης κυκλοφορίας του σε μουσική δική του και του Βασίλη Δήμα και σε στίχους που έγραψε παρόμοια ο ίδιος μαζί με τη Ζωή Παπαϊωάννου.

Στο καινούριο τραγούδι του ο Σταμάτης έρχεται με το γνώριμο μουσικό ύφος του για να υπενθυμίσει ότι «Υπάρχω Κι Εγώ», δηλώνοντας ξεκάθαρα χωρίς περιθώριο καμίας αμφισβήτησης: «Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις».

Το νέο single του Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Υπάρχω Κι Εγώ» που βάζει «τον έρωτα σε άλλες διαστάσεις» είναι σε μουσική του Γιώργου Μακρίδη και σε στίχους του Μάνου Μακρίδη, δύο νέων και υποσχόμενων δημιουργών από την Πάτρα.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music και τη Heaven Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας