Ο Σταμάτης Γονίδης βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τα επερχόμενα καινούρια τραγούδια μαζί με δύο γνώριμους συνεργάτες του, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου!

Ο Σταμάτης Γονίδης μετά το ανατρεπτικό ντουέτο που παρουσίασε με το Νίκο Βουρλιώτη, το «Φέρ΄την εδώ», μπαίνει ξανά στο στούντιο και ετοιμάζει τα επόμενα προσωπικά τραγούδια του.

Με τον τελευταίο δίσκο του «Σημεία των καιρών» να έχει κυκλοφορήσει σχεδόν ένα χρόνο πριν, ο τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις του με τους γνώριμούς του δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου.

Έχοντας χαρίσει στο παρελθόν μαζί επιτυχίες όπως τα «Ματωμένα δειλινά», «Πιο μαζί από ποτέ», «Τι άλλο θες», ή τα «Δυόμιση»«Και με πιάνουν τα κλάματα» με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και άλλους στιχουργούς, οι τρεις άντρες βρίσκονται ξανά πίσω από τα μικρόφωνα με τη συνοδεία της ορχήστρας τους και αποκαλύπτουν τα παρασκήνια των ηχογραφήσεών τους.

Σταμάτης Γονίδης - Κυριάκος Παπαδόπουλος @ studio
Από αριστερά διακρίνονται σε πρώτο πλάνο καθήμενοι ο ηχολήπτης Μπάμπης Μπίρης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, δεξιά όρθιος ο ντράμερ Αντώνης Κουλούρης και πίσω τους (με το καπέλο) ο Σταμάτης Γονίδης.

Όσον αφορά τους δύο καταξιωμένους δημιουργούς, ο φόρτος εργασίας γι΄αυτούς προβλέπεται βαρύς καθώς ηχογραφούν παράλληλα τα νέα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και όχι μόνο, οι επιτυχίες όμως αναμένονται να είναι πολλές.

Αφήστε το σχόλιό σας