Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Βουρλιώτης ένωσαν τις φωνές τους σε μία ανατρεπτική συνεργασία η οποία πλέον έφτασε και στις οθόνες μας!

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Βουρλιώτης συνέπραξαν στην πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς. Μπορεί οι δύο άντρες να αντιπροσωπεύουν διαφορετικά μουσικά είδη μεν, αλλά τους έφεραν κοντά δε τρεις μόνο λέξεις.

 «Φέρ΄την εδώ»

Αυτή είναι ονομασία του καινούριου τραγουδιού τους, μία διαφορετική μουσική πρόταση που κέντρισε το ενδιαφέρον και που κυκλοφόρησε στα μέσα του προηγούμενου Σεπτέμβρη.

Το «Φέρ΄την εδώ» είναι μία δημιουργία συνθετικά των Χριστόδουλου Σιγανού, Valentino και Κωνσταντίνου Παντζή, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι δύο πρώτοι (Σιγανός – Valentino) μαζί με το Νίκο Βουρλιώτη.

Εν αναμονή της έναρξης των εμφανίσεων του Σταμάτη Γονίδη στο «Ιερά Οδός» με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή (13/12) και αυτής του «NiVo» και των Goin’ Through στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στο «Έναστρον» (7/12), κάνει το ντεμπούτο του το video clip του «Φέρ΄την εδώ» το οποίο μπορούμε πλέον να απολαύσουμε και στις οθόνες μας.

Αφήστε το σχόλιό σας