Σταμάτης Γονίδης & Χρήστος Χολίδης ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Frangelico» και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την πρεμιέρα τους με κάθε λεπτομέρεια!


Σταμάτης Γονίδης & Χρήστος Χολίδης δίνουν παλμό στην καρδιά της διασκέδασης!

Η καρδιά της διασκέδασης από τις 17 Οκτωβρίου «χτυπάει» στο «Frangelico», με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Χρήστο Χολίδη να δίνουν τον παλμό!

Το απόλυτο καλλιτεχνικό μουσικό πάντρεμα που είναι έτοιμο να κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης. Μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού, με τους Χρήστο Χολίδη, Χρήστο Μενιδιάτη και Ελένη Χατζίδου να προκαλούν το αδιαχώρητο, σε μια non stop σεζόν που κράτησε 7 μήνες, η συνέχεια και ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται πολύ πιο θερμός. Με το θερμόμετρο της διασκέδασης να χτυπάει 40άρια.

Ο μεγάλος Σταμάτης Γονίδης, εμπιστεύεται τον ταλαντούχο Χρήστο Χολίδη και μαζί υπόσχονται το απόλυτο δίδυμο επί πίστας, σε ένα πρόγραμμα ανεβαστικό, διασκεδαστικό, με πολύ έρωτα, καψούρα και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ο Σταμάτης Γονίδης επανέρχεται δριμύτερος, όντας στα καλύτερα του. Ο απόλυτος λαϊκός τραγουδιστής που έχει εξυμνήσει τον έρωτα μέσα από τα τραγούδια του που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία, παρουσιάζει και τον πιο ροκ μουσικό εαυτό του.

Ο Χρήστος Χολίδης αποτελεί αναμφισβήτητα τη νέα γενιά του πενταγράμμου που απέδειξε με τη αξία του πως ήρθε για να μείνει και να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα.

Η συνεργασία τους, μάλιστα, επισφραγίζεται με ένα ντουέτο που θα κυκλοφορήσει σύντομα και φέρει την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη και το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά.

Μαζί τους η εκρηκτική, πολλά υποσχόμενη και με πολλές εκπλήξεις Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Το παρών στην πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών έδωσε πληθώρα ονομάτων από το χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης. Μεταξύ άλλων ο φακός κατέγραψε τον Μάρκο Σεφερλή, τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και τους δημιουργούς Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ηλία Φιλίππου.

Από την Παρασκευή 17 Οκτώβρη, ο Σταμάτης Γονίδης με τον Χρήστο Χολίδη και το επιτελείο τους, ενώνουν τις καρδιές τους, τις φωνές τους, γίνονται ένα και μαζί τα δίνουν όλα για την διασκέδασης σας στο «Frangelico».

Αφήστε το σχόλιό σας