Δεκατέσσερα νέα τραγούδια έχει ετοιμάσει ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο Σταμάτης Γονίδης δίνει «Άλλη Μια Μάχη» με νέο δίσκο!

Δυόμισι χρόνια μετά το CD «Πλάτη Με Πλάτη» και μερικούς μήνες τη ζωντανή ηχογράφηση «Πάρτε Τη Βραδιά Μαζί Σας», ο λαϊκός τραγουδιστής επανακάμπτει δισκογραφικά.

Κρατώντας απαράλλαχτο το ιδιαίτερο μουσικό στυλ που τον κάνει να ξεχωρίζει, ο Σταμάτης Γονίδης ανοίγει ένα νέο κύκλο επιτυχιών με σύμμαχο τις δεκατέσσερις δημιουργίες του καινούριου άλμπουμ «Άλλη Μια Μάχη».

Το ομώνυμο single αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα, προετοιμάζοντας για τα ανόθευτα λαϊκά ακούσματα και τα κομμάτια έκπληξη που υλοποίησαν το δίσκο.

Όσον αφορά τις συνθέσεις, ο καλλιτέχνης στηρίζεται στο «Άλλη Μια Μάχη» στις δυνάμεις των Κυριάκου Παπαδόπουλου, Βαγγέλη Σερίφη, Βασίλη Δήμα, Δημήτρη Ρακιντζή, Παναγιώτη Ραφαήλ και Μαρίτας Ρόσση. Στους στίχους εμπιστεύεται αυτές των Ηλία Φιλίππου, Βασίλη Γιαννόπουλου, Γιώργου Τσοπάνη, Βασίλη Δήμα, Χρήστου Πακιώτη, Αποστόλη Διαβολίκη και Ζωής Παπαϊωάννου.

Ο ίδιος ο Σταμάτης Γονίδης έχει φροντίσει να αφήσει το δημιουργικό αποτύπωμά του στη μουσική και τους στίχους επιλεγμένων κομματιών.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σταμάτης Γονίδης ολοκλήρωσε το σύντομο πέρασμά του από το «Frangelico» με συντροφιά την Ελένη Χατζίδου και το Σάκη Αρσενίου.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

 1. Άλλη Μια Μάχη
 2. Δεν Έχω Ουρανό
 3. Πληρωμένες Αγκαλιές
 4. Τα Στήθια Σου
 5. Κομμάτια Η Νύχτα
 6. Χαϊλίκια
 7. Ο Δικός Μου Ο Κόσμος
 8. Σελήνη
 9. Σημάδια
 10. Ζω Για Μένα
 11. Θα Βάλω Πυρκαγιά
 12. Μαζί Σου
 13. Κάθαρμα
 14. Η Δική Σου Παρουσία

Αφήστε το σχόλιό σας