Δεκατρία τραγούδια έχει επιλέξει ο Σταμάτης Γονίδης για το «Αν Μ’ Ακούς».

Ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει με καινούριο δίσκο, σε μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της πολύ σημαντικής καριέρας του, τόσο δισκογραφικά όσο και στη νυχτερινή Αθήνα.

Το άλμπουμ του έχει τίτλο «Αν Μ’ Ακούς», σε παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου. Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Σταμάτη Γονίδη μέσα από τη Sonar Music, την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη δισκογραφική εταιρεία της μουσικής βιομηχανίας.

Το νέο CD περιέχει 13 τραγούδια, που ξεδιπλώνουν τη μουσική ταυτότητα που τον έχει καθιερώσει, αλλά και κάποια ακόμα που τον οδηγούν σε νέα μουσικά μονοπάτια.

Τα τραγούδια υπογράφονται σε στίχους και μουσική από τον ίδιο τον Σταμάτη Γονίδη, αλλά και από πολλούς άλλους καταξιωμένους δημιουργούς, όπως οι Βασίλης Δήμας, Κωνσταντίνος Παντζής, Ιορδάνης Παύλου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Μάνος Μακρίδης, Αντρέας Γιατράκος, Βασίλης Λύρης και Γιάννης Κουρκουμέλης.

Για άλλη μια φορά ο Σταμάτης Γονίδης μας χαρίζει τραγούδια μεταφέροντας μας όλα τα συναισθήματα του μέσα από δυνατούς στίχους και ιδιαίτερες μουσικές συνθέσεις.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music και τη Heaven Music.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Κάνε Εσύ Το Πρώτο Βήμα
2. Μαζεύω Τα Κομμάτια Σου
3. Πάρε Τις Στιγμές Μαζί Σου
4. Στον Παράδεισο Μια Νύχτα
5. Τι Άλλο
6. Υπάρχω Και Εγώ
7. Αν Μ’ Ακούς
8. Στο Δρόμο Της Ανατολής
9. Κάτι Μας Κρύβουν
10. Τα Ερωτικά Τραγούδια
11. Να Μου Τον Συστήσεις (Live)
12. Όλα Πια Τελειώνουν
13. Τρέλα Μου

«Υπάρχω Κι Εγώ»:
Ο Σταμάτης Γονίδης βάζει τον έρωτα σε άλλες διαστάσεις

Σταμάτης Γονίδης - Stamatis Gonidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας