«Αν Μ’ Ακούς», μάθε ότι ο Σταμάτης Γονίδης κυκλοφορεί τον καινούριο δίσκο του. 

Ο Σταμάτης Γονίδης διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της πολύ σημαντικής καριέρας του, τόσο δισκογραφικά όσο και στην νυχτερινή Αθήνα.

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το νέο του album με τίτλο «Αν Μ’ Ακούς», σε παραγωγή του Ανδρέα Γιατράκου. Αυτή είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Σταμάτη Γονίδη μέσα από τη Sonar Music, την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη δισκογραφική εταιρεία της μουσικής βιομηχανίας.

Το νέο του CD εμπεριέχει 13 τραγούδια, που ξεδιπλώνουν τη μουσική ταυτότητα που τον έχει καθιερώσει, αλλά και κάποια ακόμα που τον οδηγούν σε νέα μουσικά μονοπάτια.

Τα τραγούδια υπογράφονται σε στίχους και μουσική από τον ίδιο τον Σταμάτη Γονίδη, αλλά και από πολλούς άλλους καταξιωμένους δημιουργούς, όπως οι Βασίλης Δήμας, Κωνσταντίνος Παντζής, Ιορδάνης Παύλου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Μάνος Μακρίδης, Αντρέας Γιατράκος, Βασίλης Λύρης και Γιάννης Κουρκουμέλης.

Για άλλη μια φορά ο Σταμάτης Γονίδης μας χαρίζει τραγούδια μεταφέροντας μας όλα τα συναισθήματα του μέσα από δυνατούς στίχους και ιδιαίτερες μουσικές συνθέσεις.

Το νέο album του μεγάλου ερμηνευτή με τίτλο «Αν Μ’ Ακούς» κυκλοφορεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου από τη Sonar Music και τη Heaven Music με την έντυπη έκδοση του περιοδικού «MY tv», αλλά και στα δισκοπωλεία.

Σταμάτης Γονίδης - Αν Μ' Ακούς (album) - Hit Channel

Ο Σταμάτης Γονίδης πιστεύει ότι «Κάτι Μας Κρύβουν»

Σταμάτης Γονίδης - Stamatis Gonidis - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας