Πολύ μελωδικό αναμένεται να είναι το νέο άλμπουμ των Toto όπως μας αποκάλυψε ο Steve Lukather.

Ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του solo άλμπουμ του“Transition”, ο Steve Lukather μπαίνει πάλι στο studio με τους Toto για να ετοιμάσουν το νέο τους δίσκο.

Ο κιθαρίστας του hold the line σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο hit channel απάντησε σε σχετική ερώτηση για το νέο άλμπουμ των Toto.

«Ναι, τώρα μόνο γράφουμε, ο David (σ.σ.: Paich, πλήκτρα), εγώ, ο Joseph (σ.σ.: Williams, τραγουδιστής ) και ο Steve Porcaro (σ.σ.: πλήκτρα). Αυτός είναι ο πυρήνας του συγκροτήματος. Γράφουμε μουσική , προσπαθούμε να κάνουμε το τελευταίο album που θα κάνουν ποτέ οι Toto, επειδή το album πεθαίνει,» είπε ο Steve, και συνέχισε αποκαλύπτοντας:

Πρόκειται να κάνουμε ένα κλασικό album των Toto. Θέλουμε να δώσουμε στους οπαδούς αυτό που θέλουν, τουλάχιστον αυτό ελπίζω. Τα τραγούδια που έχουμε γράψει διαθέτουν πολύ μελωδικό υλικό. Θα είναι μια μεγάλη παραγωγή, ακριβώς αυτό που ο κόσμος περιμένει από εμάς και ελπίζουμε να τους το δώσουμε. Βρίσκουμε σπουδαίο το υλικό που έχουμε γράψει μέχρι τώρα και κατά τη διάρκεια του έτους πρόκειται να δουλέψουμε σ’αυτό και θα βγει στις αρχές του 2015 .

Υπομονή λοιπόν έναν περίπου χρόνο.

Διάβασε κάνωντας κλικ εδώ την αποκλειστική συνέντευξη του Steve Lukather των Toto στο Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας