Καλεσμένος του Σπύρου Γραμμένου στο «The Barber Show» είναι ο Πάνος Μουζουράκης, με τον οποίο η φανταστική συζήτηση τους συνεπήρε μέχρι που σχεδόν δεν κουρεύτηκε.

Ο Σπύρος Γραμμένος, ο ταλαντούχος και πολυπράγμων τραγουδοποιός, μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας έχει εγκαινιάσει το δικό του διαδικτυακό κομμωτήριο, το «The Barber Show».

Σε αυτό υποδέχεται διάσημους ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, χώρο και τους… κουρεύει.

Καλεσμένος αυτή τη φορά ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος αν και δεν δελεάζεται από τις κομμωτικές ικανότητες του Σπύρου απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του.

Τι έκανε στο τελευταίο του ταξίδι στην Αμερική; Πώς ήταν η εμπειρία του στο casting του «Mamma Mia»; Είναι τελικά στημένο το «The Voice»;

Στην αρχισυνταξία του κομμωτηρίου, αλλά και στο πιστολάκι, το ψυχοπαίδι του Σπύρου, ο Νίκος ο Ράπτης.

Μία παραγωγή της Digital Minds.

O Σπύρος Γραμμένος γράφει τραγούδια, μουσικές για θέατρα, κάνει ραδιόφωνο, έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους μέχρι τώρα και προσδοκά να βγάλει άλλον ένα.

Είχε τσακωθεί με το δάσκαλο κιθάρας στα εννέα του χρόνια – κι αυτό βγαίνει στη σκηνή, τον είχαν διώξει από την ομάδα βόλεϊ, από την κωπηλασία, από δύο γυμναστήρια, δεν του αρέσει η μπάλα ούτε το μπάσκετ και του αρέσει το φαγητό, το ουίσκι, το αγνό τσίπουρο, τα σιροπιαστά και βγαίνουν και όλα αυτά στη σκηνή.

Αγαπημένο χρώμα δεν έχει και είναι Υδροχόος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας