Οι Splash το νεανικό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη επιχειρούν το πρώτο τους μουσικό ταξίδι με το τραγούδι «Πάντα θα μου θυμίζεις«, μια pop/dance σύνθεση με rock πινελιές που από τις πρώτες νότες του καταφέρνει να φέρει στο μυαλό μας όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις, ξέγνοιαστες στιγμές, χαμένους έρωτες και κέφι στην μελαγχολία του φθινόπωρου.

SPLASH bio
Οι Splash το νεανικότερο μουσικό συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, που ο μέσος ορος ηλικίας τους δεν ξεπερνά τα 20 χρόνια, αποτελούν το νέο κύμα φρεσκάδας και θετικής διάθεσης κερδίζοντας από το πρώτο άκουσμα τον κάθε ακροατή. Η ιστορία της δημιουργίας τους μπορεί να θυμίζει σενάριο από καθημερινή τηλεοπτική σειρά, όπου παιδικοί φίλοι (Στέλιος,Νίκος, Ντέπη, Ελεάννα) βρίσκονται για σπουδές στην Θεσσαλονίκη και τυχαία γνωρίζουν και την υπόλοιπη παρέα (Δημήτρης, Βασίλης) σε μια στάση λεωφορείου μετά από ένα party. Η αγάπη για την μουσική, τους έφερε πιο κοντά και τον Οκτώβριο του 2011 άρχισαν να υλοποιούν τα όνειρα τους για την δημιουργία των Splash.

Απώτερος σκοπός της μουσικής τους και των ζωντανών τους εμφανίσεων είναι να μεταδώσουν στο κοινό αστείρευτη ενέργεια για χορό, χαμόγελα και party non stop. Το πρόγραμμα των Splash περιλαμβάνει γνωστές pop/rock και dance επιτυχίες του σήμερα αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια, διασκευασμένα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μάλιστα ηπρώτη παρουσίαση του νέου τους single “Πάντα Θα Μου Θυμίζεις” θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/10 στο Queen bar (Μ. Κάλλας 5, Ποσειδώνιο, Θεσσαλονίκη) με ώρα έναρξης στις 22:00.

Ακούστε το τραγούδι:

Αφήστε το σχόλιό σας