Τα χρόνια πέρασαν, όμως το σημάδι των Spice Girls στη μουσική παραμένει άφθαρτο. Το αξέχαστο girl band σχεδιάζει τη μεγάλη επάνοδο.

Οι Spice Girls, το μεγαλύτερο γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών, επανασυνδέονται!

Αποτελώντας δίχως άλλο ένα φαινόμενο στη μουσική, η πεντάδα έγινε αναπόσπαστο μέρος της pop κουλτούρας στη δεκαετία του 1990 και σημείωσε ρεκόρ που προηγουμένως είχαν επιτύχει μόνο οι θρυλικοί Beatles.

Τα pop ινδάλματα έδωσαν τέλος στην επιτυχημένη διαδρομή τους ως ομάδα το 2000, προκειμένου τα μέλη της να ασχοληθούν με την ατομική καριέρα τους. Το 2007, οι Spice Girls ενώθηκαν ξανά για μία ξεχωριστή παγκόσμια περιοδεία και το 2012 επανεμφανίστηκαν στην τελετή λέξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Δεκαεπτά χρόνια μετά το τρίτο και τελευταίο άλμπουμ τους, το πλατινένιο «Forever», οι Spice Girls αναστατώνουν τη μουσική επικαιρότητα με την είδηση ότι επιστρέφουν στη δράση, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun».

Μία πηγή φέρεται να επιβεβαιώνει το σχεδιασμό της επανασύνδεσης: «Και οι πέντε βρίσκονται σε μυστικές συζητήσεις από το καλοκαίρι και τελικά συμφώνησαν όλες για επανένωση το 2018».

Όπως αναφέρεται, τα πλάνα που βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, περιλαμβάνουν μία σειρά διάφορων προσπαθειών, όπως ένα νέο άλμπουμ και ένα ειδικό τηλεοπτικό αφιέρωμα προς τιμήν των Spice Girls.

Στα τέλη του 2016, η Geri Halliwell, η Emma Bunton και η Mel B δοκίμασαν να σχηματίσουν τις «GEM» και πραγματοποίησαν οντισιόν ώστε να αντικαταστήσουν τη Victoria Beckham και τη Mel C.

Τώρα όμως όλα έχουν αλλάξει. Η «Ginger», η «Baby», η «Scary», η «Posh» και η «Sporty» έδωσαν τα χέρια για τη μεγάλη επάνοδο που θα ξυπνήσει αναμνήσεις!

Διαβάστε ακόμα:
Οι Spice Girls και άλλες 9 απίστευτες περιπτώσεις
pop stars που δεν κέρδισαν ποτέ ένα βραβείο Grammy

Spice Girls - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας