Οι Spice Girls μοιράζονται το εναλλακτικό βίντεο του «Stop»

Οι Spice Girls γιορτάζουν τα 25 χρόνια του «Stop».

Τον περασμένο Νοέμβριο οι Spice Girls κυκλοφόρησαν μία συλλεκτική έκδοση του εμβληματικού άλμπουμ τους «Spiceworld» για να γιορτάσουν την 25η επέτειό του και συνεχίζουν τους εορτασμούς και το νέο έτος.

Αυτόν τον μήνα συμπληρώνονται 25 χρόνια από την κυκλοφορία του single «Stop» από το άλμπουμ και οι Spice Girls γιορτάζουν την περίσταση δημοσιεύοντας μία εναλλακτική εκδοχή του μουσικού βίντεο για το τραγούδι.

Στο αρχικό βίντεο για το «Stop» οι Scary, Sporty, Baby, Ginger και Posh Spice βρίσκονται στον δρόμο μίας εργατικής γειτονιάς στην Ιρλανδία, όπου τραγουδούν, χορεύουν και παίζουν παιχνίδια ανάμεσα στους πολύ μπερδεμένους περιοίκους.

Διαφήμιση

Το εναλλακτικό βίντεο του «Stop» δείχνει την ολόκληρη τη χορογραφία του τραγουδιού και εστιάζει στα πέντε μέλη των Spice Girls.

«Ακόμα μας αρέσει να σας βλέπουμε να χορεύετε μαζί μας και για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο, κυκλοφορήσαμε ένα νέο βίντεο που τραβήχτηκε στα αρχικά γυρίσματα πριν από 25 χρόνια», ανέφεραν οι Spice Girls.

Το «Spiceworld» είναι το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος και κυκλοφόρησε το 1997, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το προηγούμενο έτος το «Spice». Το «Stop» ήταν το τρίτο single του άλμπουμ, μετά το mega hit «Spice Up Your Life» και το No. 1 στα charts «Too Much».

Το «Stop» έφτασε στο Νο. 2 και διέκοψε το σερί των πρώτων θέσεων για τις Spice Girls, αλλά έλαβε τους περισσότερους επαίνους από τους κριτικούς για τη μουσική παραγωγή του, που ήταν εμπνευσμένη από την εποχή της Motown.

Ήταν ένα pop αριστούργημα της δεκαετίας του ’90 και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ανέβει στο No. 1 των charts, έχει γίνει πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα τραγούδια του συγκροτήματος, ενώ ακούγεται τακτικά στα ραδιόφωνα μέχρι σήμερα.

Τα μουσικά βίντεο αποτελούσαν πάντα μεγάλο μέρος της εικόνας των Spice Girls και αφού κινήθηκαν στον χώρο του Cyberpunk με το «Spice Up Your Life», το «Stop» επανέφερε την κλασική βρετανική εικόνα της δεκαετίας του ’90 για την οποία το συγκρότημα είναι ακόμη και σήμερα γνωστό.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

spot_img

Must Read