Το σίριαλ για την επιστροφή των Spice Girls φτάνει στο τέλος με την οριστική συμφωνία και των πέντε μελών.

Συναρπαστικά νέα! Η πιθανή επανασύνδεση των αξέχαστων Spice Girls έρχεται ξανά στην επιφάνεια και όπως φαίνεται, η υπόθεση δεν είναι ακόμα τελεσίδικη.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο, η βρετανική εφημερίδα «The Sun» ισχυρίστηκε ότι η πεντάδα ηχογραφεί ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ και ότι ετοιμάζει επίσης μία τηλεοπτική εκπομπή.

Αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι η Victoria Beckham δεν ήταν παρούσα στις διαπραγματεύσεις και δεν είχε την πρόθεση να συμμετέχει σε κανένα σχέδιο, σκορπώντας απογοήτευση σε όσους είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα να απολαύσουν ξανά το girl group που χάραξε την pop σκηνή τη δεκαετία του 1990.

Στις αρχές του 2018, η «The Sun» επανέρχεται με ένα καινούριο δημοσίευμα που μεταφέρει με απόλυτη σιγουριά ότι η μεγάλη επανένωση θα γίνει πραγματικότητα. Το ταμπλόιντ υποστηρίζει ότι η συνάντηση των μελών του συγκροτήματος έλαβε χώρα αυτήν την εβδομάδα, έπειτα από πρωτοβουλία του Βρετανού μάνατζερ και παραγωγού Simon Fuller.

Οι φήμες αποδεικνύονται τελικά αληθείς!

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, η Emma Bunton ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία με όλες τις Spice Girls συγκεντρωμένες, γράφοντας: «Αγαπώ τα κορίτσια μου! Συναρπαστικό!»

Σύμφωνα με τη «The Sun», τα πλάνα του συγκροτήματος περιλαμβάνουν την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών στην Κίνα, ένα νέο talent show, εμπορικές συνεργασίες και την έκδοση μίας συλλογής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Όπως αναφέρεται, τα πέντε μέλη είναι δυνατό να αμειφθούν με δέκα εκατομμύρια λίρες (περ. 11,35 εκ. ευρώ) το καθένα. Δηλαδή τα έσοδά τους μπορεί να αγγίξουν συνολικά τις πενήντα εκατομμύρια στερλίνες.

Η «Scary», η «Posh», «Baby», η «Sporty» και η «Ginger» (κοινώς η Mel B, η Victoria Beckham, η Emma Bunton, Mel C και η Geri Halliwell) είναι έτοιμες να φέρουν στη ζωή ξανά τα 90’s.

Τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί ήταν το 2012, στην τελετή λέξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Αφήστε το σχόλιό σας