Η Victoria Beckham μιλάει για την επανένωση των Spice Girls.

Μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας στα κοινωνικά δίκτυα, η πρώην Posh Spice έρχεται να μετριάσει τον ενθουσιασμό μας, παρόλο που η επανένωση του πιο αγαπημένου girl band όλων των εποχών είναι όλο και πιο πιθανή.

Μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μέσω του Instagram από την πρώην Posh Spice στις 2 Φεβρουαρίου, πολλοί είναι εκείνοι που ελπίζουν για μια live επανένωση του πιο αγαπημένου girl band όλων των εποχών.

Ωστόσο, ήταν η ίδια η Victoria Beckham που αρνήθηκε την πιθανή επιστροφή στη σκηνή ζωντανά με τις Spice Girls:

«Δεν θα πάω σε περιοδεία. Κανένα από τα κορίτσια δεν θα πάει», δήλωσε η πρώην ποπ σταρ στη Vogue, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, στην οποία η Beckham παρουσίασε τη νέα συλλογή της σειράς ρούχων της για το φθινόπωρο / χειμώνα 2018.

Τουλάχιστον για την ώρα οι πιθανότητες να δούμε live τις Spice εξαφανίζονται, αλλά κάτι ετοιμάζουν:

«Υπάρχει κάτι τόσο ισχυρό στο μήνυμα για το τι ήταν οι Spice Girls. Πώς θα είναι το μέλλον; Ανταλλάσσουμε ιδέες, κάνουμε λίγο καταιγισμό ιδεών», πρόσθεσε η Victoria κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Όσο για την επανένωση η Beckham δήλωσε πως είναι «Θετική».

«Ξέρεις, υπάρχουν τόσα κακά πράγματα που συμβαίνουν και οι Spice Girls αφορούσαν τη διασκέδαση και την ανάδειξη της ατομικότητας. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει το brand και να είναι ένα τόσο θετικό μήνυμα για τα νέα παιδιά.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας