Η Victoria Beckham δε ρωτήθηκε ποτέ εάν επιθυμούσε να πάρει μέρος στη μεγάλη επανένωση των Spice Girls.

Οι Spice Girls ανακοίνωσαν ότι επανασυνδέονται για μία εορταστική περιοδεία στη Μεγάλη Βρετανία τον Ιούνιο του 2019, ωστόσο χωρίς την παρουσία της Victoria Beckham.

Μολονότι φημολογούνταν εδώ και αρκετό καιρό ότι η «Posh Spice» δεν ήθελε να συμμετάσχει στη μεγάλη επανένωση του εμβληματικού γυναικείου συγκροτήματος, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η Mel B, η Mel C, η Geri Horner (πρώην Halliwell) και η Emma Bunton αποκάλυψαν σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσαν ότι στην πραγματικότητα δε ρώτησε καμία τη Victoria Beckham εάν θα ήθελε να πάρει μέρος στην επανασύνδεση των Spice Girls.

«Ξέρεις τι είναι αρκετά αστείο;», είπε η Mel C. «Είδα τη Victoria πρόσφατα και προφανώς είμαστε όλες σε επαφή. Είναι ακόμα ένα κομμάτι των Spice Girls, μας υποστηρίζει πραγματικά και την υποστηρίζουμε πραγματικά», συνέχισε.

«Αλλά εκείνη έθεσε το θέμα ότι ποτέ δε ρωτήθηκε. Απλώς το υποθέσαμε», ανέφερε.

Spice Girls - Hit Channel
Η τελευταία εμφάνιση της Victoria Beckham με τις Spice Girls, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, το 2012.

Η Geri πήρε το λόγο και πρόσθεσε: «Της μίλησα πριν δύο ημέρες, πριν την ανακοίνωση και το έχει πει εδώ και χρόνια ότι δε θέλει να το κάνει άλλο πια, οπότε το ξέραμε.»

Στη συνέχεια, η Emma Bunton υποστήριξε ότι πράγματι προσέγγισαν τη Victoria Beckham και η Geri σημείωσε ότι η σύζυγος του βετεράνου ποδοσφαιριστή David Beckham ήταν «ήταν απασχολημένη με τη μόδα» και ότι «έχει προχωρήσει».

Οι Spice Girls ισχυρίστηκαν ότι στη Victoria Beckham δεν άρεσαν οι ζωντανές εμφανίσεις.

«Το συνειδητοποιήσαμε παλιά ότι δεν το απολάμβανε τόσο πολύ», είπε η Emma και η Geri συμπλήρωσε πως «δε θες να αναγκάσεις κάποιον να κάνει κάτι που δε θέλει».

 

Αφήστε το σχόλιό σας