Προς πώληση επίσης και setlist που έχουν υπογραφεί από τους Janelle Monae, Nine Inch Nails και Sigur Ros. Τα έσοδα θα διατεθούν σε ενώσεις που υποστηρίζουν νέους συγγραφείς.

Ένα αυθεντικό, live playlist είναι ένα από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα που μπορείτε να πάρετε σπίτι από μια συναυλία, αλλά μόνο αν έχετε πρόσβαση στα παρασκήνιο ή αν είστε φίλος του ηχολήπτη. Ωστόσο, για λίγες μέρες να αποκτήσετε ένα πανεύκολα.

Απλά κάντε μια προσφορά σε μία από τις πάνω από 100 δημοπρασίες που αποτελούν μέρος του Setlist for Young Voices, έναν φιλανθρωπικό έρανο για νέους συγγραφείς από όλο τον κόσμο και διάφορα άλλα ακτιβιστικά κέντρα. Η ιδέα ξεκίνησε από τον Nick Hornby και υποστηρίχθηκε από άλλους συγγραφείς όπως ο Dave Eggers και ο Michale Chabon.

Υπάρχουν playlist από τη πρώτη μεγάλη περιοδεία των R.E.M. το 1989, συμπεριλαμβανομένου του Wembley Arena, που υπογράφηκε από ολόκληρο το συγκρότημα. Υπάρχουν επίσης πρόσφατες χειρόγραφες λίστες της Patti Smith και μια από τους The Who στην πόλη του Μεξικού το 2016 υπογεγραμμένη από τον Pete Townshend. Διαθέσιμη επίσης μια από το 2013 των Rush και το Clockwork Angels Tour, το σετ της Janelle Monae στο Coachella. Και στη συνέχεια οι Dixie Chicks, Wilco, Nine Inch Nails, Sigur Ros και Jim James.

«Ένας από τους αγαπημένους μου φίλους ήταν πάντα στην πρώτη σειρά σε συναυλίες, έτσι διάβαζε το setlist και φώναζε το όνομα του επόμενου τραγουδιού. Έσπαγε πάντα τα νεύρα του συγκροτήματος», δήλωσε ο Hornby, ο οποίος με το μυθιστόρημά του High Fidelity του 1995 αποτίει φόρο τιμή στη κουλτούρα ενός δισκάδικου που πούλαγε σπάνιους δίσκους βινυλίου. «Αυτός είναι λοιπόν ένας τρόπος για να ικανοποιήσετε τον εσωτερικό σας μουσικολόγο, αλλά χωρίς να σπάσετε την ψυχή των αγαπημένων σας μουσικών». Σύμφωνα με τον συγγραφέα, οι εισπράξεις θα πρέπει να ξεπεράσουν τα 50.000 δολάρια, ποσό που θα βοηθήσει περισσότερους από 150 φοιτητές.

Οι δημοπρασίες, έχουν ανοίξει εδώ και λίγες μέρες και θα κλείσουν στις 2 Μαΐου. Βρείτε τις διάφορες δημοπρασίες στην επίσημη ιστοσελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας