SP Sakkatos   Είναι ένα νέο όνομα το οποίο ήρθε να ταράξει για τα καλά τα νερά της ελληνικής Dance μουσικής σκηνής, ήδη γνωστός από την πορεία του σαν Dj στο Show Me Love team , δεν είναι άλλος από τον SP Sakkato (Σπύρος Σακκάτος) ο οποίος έκανε την εμφάνισή και επίσημα στην ελληνική μουσική βιομηχανία   με ένα άκρως χορευτικό και καλοκαιρινό κομμάτι με τίτλο »Love Inside» που μόνο σε ελληνική παραγωγή δεν παραπέμπει.
Εμείς σαν HC σας δίνουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε καλύτερα μέσα από μία αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο site μας.

Πως σου κόλλησε το μικρόβιο και ξεκίνησες να ασχολείσαι με το επάγγελμα του DJ ;

Ξεκίνησα να ασχολούμαι γιατί αγαπώ πολύ την μουσική και γιατί το συναίσθημα που νιώθεις πίσω από τα   decks όταν μεταδίδεις το vibe σου και ο κόσμος ανταποκρίνεται είναι απερίγραπτο.

  Ποια ήταν τα πρώτα βήματά  σου σαν DJ ;

Τα πρώτα μου βήματα σαν DJ  γίνανε στα Show Me Love parties με τον Johnny Gerontaki που μου μετάδωσε όχι τις τεχνικές γνώσεις που μπορείς να πάρεις ακόμα και από τα videos στο YouTube αλλά το πως να σέβομαι τον εαυτό μου και τον κόσμο , το πώς να βελτιώσω το flow μου στο πρόγραμμα αλλά και το πιο σημαντικό  πώς να περνάω στον κόσμο την ενέργεια μου και την μουσική μου.

Όπως μας  ανέφερες είσαι μέλος του Show Me Love team. Τι είναι για σένα αυτό μιας και είσαι μέλος της ομάδας που διοργανώνει μακράν τα καλύτερα πάρτι στην Ελλάδα?

Το SML είναι κάτι παραπάνω από party γιατί δεν είναι απλά οι Djs και ο Mc . Είναι το party μας!! Ο κόσμος και εμείς.

Ποια είναι τα πρότυπα σου ;
Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι κορυφαία DJ/Producers τα τελευταία χρόνια;                                                

Καταρχάς πιστεύω ότι Dj και Producer είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Ένας Dj μπορεί να γίνει παραγωγός αλλά ένας παραγωγός δεν γίνεται τόσο εύκολα Dj.
Για μένα καλύτεροι Djs είναι οι Erick Morillo και Roger Sanchez και παραγωγοί σίγουρα ο David Guetta τον οποίο και τον θεωρώ top καθώς ξέρει να πουλάει πολύ καλά την μουσική του και τα κομμάτια του έχουν μια συνταγή επιτυχίας που συμβαδίζει με την εποχή.
Τα πρότυπα μου όσο και να σου φανεί περίεργο κυμαίνονται σε Έλληνες Dj γιατί σε αυτούς είμαι ποιο κοντά και με τις δικές τους συμβουλές και την δικιά τους πορεία προχωρώ. Μιλάω ασφαλώς για τον Johnny Gerontaki και τον Agent Greg.Από τους ξένους τα vibe του Steve Angello είναι κάτι διαφορετικό!!!

Δεν είναι ούτε μια βδομάδα από την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου σου single. Πως αισθάνεσαι για αυτό ?

Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι υπέροχα που κυκλοφορώ  official το πρώτο μου κομμάτι. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλα.

Πες μας λίγα λόγια για το ‘’Love Inside’’. Τι σε οδήγησε να το γράψεις ;

Γράφω κάθε μέρα μουσική για να γίνομαι καλύτερος τεχνικά και να μπορώ να υλοποιώ τις ιδέες μου πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά…το Love Inside είναι ένα κομμάτι με το οποίο έχω δεθεί, έχει αυτό το Summer mood που είχα εγώ μέσα μου πριν 2 μήνες και μου βγήκε! Μου αρέσει πολύ το Love Inside αλλά σίγουρα δεν είναι το 100% των δυνατοτήτων μου.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το πρώτο σου single?

Να γίνει double (χαχαχαχα)
Ετοιμάζεις κάποιο άλλο single  τώρα?

Έχω ήδη δύο δουλειές έτοιμες που είναι να κυκλοφορήσουν στις οποίες έχω γράψει μουσική και στίχους για άλλους καλλιτέχνες και σιγά σιγά ξεκινάω ιδέες για το χειμώνα.


Με ποιον Έλληνα καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς;
Και αντίστοιχα με ποιον ξένο καλλιτέχνη;

Από Έλληνες πιστεύω ότι Claydee Lupa και Γιώργος Σαμπάνης θα ήταν αυτό που ήθελα. Από ξένους πιστεύω ότι ο Nicky Romero θα κόλλαγε δίπλα στο όνομά μου.

Πέρα από μουσικός παραγωγός και Dj ασχολείσαι και με τίποτα άλλο; Σπουδάζεις ;

Σπουδάζω Computer Science και σκέφτομαι να πάρω πτυχίο κάποια στιγμή.


  Το καλοκαίρι που θα μπορεί να σε βρει κάποιος?

Το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη θα είμαι στο Show Me Love στο W Poolside Dreams στη Γλυφάδα και συμμετέχω και σε 2 tour, ένα το Show Me Love tour και ένα το ‘’Love Inside Summer Tour’’  με events όπου θα πραγματοποιήσω σε clubs της επαρχίας για την προώθηση του πρώτου μου single.

Εμείς από την πλευρά μας σαν HC του ευχόμαστε να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία το πρώτο του single και απλά να συνεχίσει να προσφέρει την μουσική του στον κόσμο.
You can find SP Sakkatos:
Facebook:https://www.facebook.com/spsakkatos1
Twitter: https://twitter.com/#!/spsakkatosnew                               από τον Γιάννη Καλογρίδη

Αφήστε το σχόλιό σας