Με την υποστήριξη του Hit Channel

 

The legends ARE STILL ALIVE |Gagarin 205

DJ – Mc της βραδιάς..  ο ΣΤΑΘΗΣ – SKYLOS – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ!

Μια ιδαίτερη βραδιά περιμένει το κοινό της Αθήνας το Σάββατο 23 Ιουνίου. Η τηλεοπτική σειρά “Sons of Anarchy” που έχει κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο, έχοντας εκατομμύρια φανατικούς να την παρακολουθούν και που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στη χώρα μας, πρόκειται να προσομοιωθεί στη σκηνή του Gagarin 205 , από το ελληνικό της fan club http://www.facebook.com/groups/222748867831693/ . Ένα τεράστιο ροκ party γεμάτο happenings, βασισμένο στην αγαπημένη σειρά, Sons of Anarchy , υπόσχεται πολλά. Και το όνομα αυτού : Sounds of Anarchy.

Ένα αφιέρωμα στην classic rock σκηνή με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει από τη δεκαετία των 60΄s μέχρι και σήμερα.
Το σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει μια ομάδα ταλαντούχων χορευτριών οι οποίες έχουν αναλάβει να απογειώσουν το κέφι, χορεύοντας στους ρυθμούς του party….

Ρόλο που τον ξέρει εδώ και πολλά χρόνια καλά πρόκειται να παίξει στη βραδιά ο αγαπημένος μας Στάθης – Skylos – Παναγιωτόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει και θα κυριαρχήσει στα decks.

Στην σκηνή του Gagarin 205 εναλλάσσονται οι :

719
G. Bilios  Puzzle
VAN. KARAGIORGOU
Phase Reverse

Guest: Johnny Vavouras & Vavoura Band

για να ζωντανέψουν αγαπημένα κομμάτια των Led Zeppelin, Doors, Rolling Stones, Lynyrd Skynyrd, Jefferson Airplane, Cream, Jimi Hendrix, Pink Floyd, AC/DC και πολλών άλλων…

Οργάνωση Παραγωγής : Anima Sacra

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα, Tel: +30 2155400888
Ώρα έναρξης : 21.30
Είσοδος : 12 ευρώ

Αφήστε το σχόλιό σας