Ο Χάρης επανέρχεται με νέο τραγούδι το οποίο υπογράφει συνθετικά ο Γιάννης Πλούταρχος!

Ο Χάρης Ακριτίδης μετά από μία σειρά singles όπως τα «Μαζί μου μιλάς»«Σαν κερί να λιώνω» έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό με το νέο τραγούδι «Σου λέω βάλε μου να πιω».

Ένα κομμάτι που κρύβει μία μεγάλη έκπληξη αφού μουσικά είναι μία δημιουργία του Γιάννη Πλούταρχου. Αυτή δεν είναι η πρώτη δισκογραφική συνεργασία των δύο αντρών καθώς το «καλύτερο παιδί» έχει δώσει τις μουσικές συνθέσεις του άλλες τρεις φορές στο συνάδελφό του με τον οποίο τον συνδέει μάλιστα στενή φιλία.

Συγκεκριμένα οι επιτυχίες του Χάρη Ακριτίδη «Θεέ μου πονάω» και «Ζω για σένα», αλλά και το πιο πρόσφατο «Δε με λυπάσαι»  έφεραν τη μουσική υπογραφή του κορυφαίου «σύγχρονου» λαϊκού τραγουδιστή.

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γιάννης Πλούταρχος μπορεί σε κάθε σχεδόν προσωπική δισκογραφική δουλειά του να περιλαμβάνει ένα τραγούδι δικής του σύνθεσης, όμως σπανίως δίνει σε συναδέλφους του τις δημιουργίες του. Παρ΄όλα αυτά, αξιοσημείωτες μουσικές εμπνεύσεις του αποτελούν κομμάτια όπως τα «Υπήρχαν όρκοι», «Φίλε»«Κατέβα λίγο να σε δω»«Μήπως σου ζήτησα πολλά»«Σάββατο έκλαψα για σένα» και πολλά ακόμη.

Το «Σου λέω βάλε μου να πιω» είναι μία αμιγώς λαϊκή σύνθεση που ξεχωρίζει για την «αυθεντικότητά» της. Οι στίχοι ανήκουν στην Πένυ Παπαδημητρίου.

Ακούστε το «Σου λέω βάλε μου να πιω» παρακάτω…

Αφήστε το σχόλιό σας