Ο Skrillex λέει ότι δεν έκλεψε το «Sorry» από κανέναν.

Μετά την καταγγελία της τραγουδοποιού / τραγουδίστριας, Casey Dienel aka White Hinterland, πως ο Justin Bieber και ο Skrillex έκλεψαν το μεγάλο hit του 2015 «Sorry», ο παραγωγός του τραγουδιού Skrillex δίνει την απάντησή του από το Twitter με ένα video που υποδηλώνει ότι οι ισχυρισμοί της πως τραγούδι χρησιμοποιεί τα samples του τραγουδιού της «Ring the Bell» είναι ψευδείς.

«SORRY but we didnt steal this», έγραψε ο γνωστό παραγωγός. Επίσης ανέβασε και ένα video με λεπτομέρειες για το πώς ο ίδιος και οι songwriters κατέληξαν με τα φωνητικά riff – τα οποία η Dienel ισχυρίζεται ότι έκλεψαν από το τραγούδι της που έκανε το 2014. Σε αυτό παίζει τα πρώτα φωνητικά από το songwriting sessions και δείχνει πώς πείραξαν τα φωνητικά για να δημιουργήσουν οι ίδιοι το riff.

Ο Bloodpop που έκανε την συν-παραγωγή του τραγουδιού με τον Skrillex, έκανε retweet το μήνυμα

Στην αγωγή της, η Dienel λέει ότι δούλεψε πάνω από τέσσερα για το «Ring the Bell» και λέει ότι «τα φωνητικά riff είναι ποιοτικά και ποσοτικά διακριτά και αναπόσπαστο στοιχείο» του τραγουδιού.

Επίσης αναφέρει πως: «Η απίστευτη ομοιότητα του «Sorry» με το «Ring the Bell» με κάνει να σκεφτώ ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση και ανεξάρτητη δημιουργία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σούπερ σταρ κατηγορούνται πως έκλεψαν μελωδίες λιγότερων γνωστών καλλιτεχνών: πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορηθεί η Taylor Swift για το «Shake it off» και η Demi Lovato είχε ένα μικρό νομικό πρόβλημα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η πολύκροτη υπόθεση του «Blurred Lines».

Αφήστε το σχόλιό σας