Ο Πρόεδρος της Sony Mobile Europe, Pierre Perron, επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ότι η εταιρεία του εξετάζει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το πρώτο της Windows Phone handset.

Φαίνεται πως τώρα που η Microsoft εξαγόρασε το τμήμα των φορητών συσκευών και υπηρεσιών της Nokia, υπάρχει ανοιχτό πεδίο για δράση από άλλους κατασκευαστές. Επιπλέον η Microsoft, αναμένεται να «ρίξει» πολύ χρήμα για να αυξηθούν οι πωλήσεις και η δημοτικότητα των συσκευών του είδους.

Ο κ. Perron στο κείμενο παρακάτω λέει ότι η εταιρεία του επιθυμεί να βάλει την δική της σφραγίδα πάνω από τα Windows Phone, οπότε φανταζόμαστε ότι η εταιρεία σκέφτεται την κατασκευή ενός αδιάβροχου smartphone με υψηλής ανάλυσης κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα λέει ότι ως μέρος της ευρύτερης συνεργασίας που έχει η Sony με την Microsoft, στον τομέα των PC, συζητούν και για την πλατφόρμα Windows Phone διερευνώντας τόσο την χρήση της πλατφόρμας (Windows Phone) από μόνης της, αλλά και διερευνώντας τι περισσότερο θα μπορούσαν να προσφέρουν πάνω από αυτή.

πηγή: techblog.gr/

Αφήστε το σχόλιό σας