Ο Σωκράτης Μάλαμας παρουσιάζει οπτικοποιημένο ένα από τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής δουλειάς του  «Ο Χάρτης»…

Το τραγούδι «Το όνομά μου είναι δρόμος» επέλεξε να οπτικοποιήσει ο Σωκράτης Μάλαμας από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Ο χάρτης».

Ο πιο ολοκληρωμένος και μεστός δίσκος του αγαπημένου Έλληνα τραγουδοποιού, του Σωκράτη Μάλαμα, με δεκατρία τραγούδια σε μουσικές του ίδιου και στίχους του Γιώργου Κλεφτογιώργου, του Δημήτρη Αδοργιαστού, του Βαγγέλη Βελώνια και δύο της Φωτεινής Λαμπρίδη. Επίσημη προσκεκλημένη του η Ελένη Βιτάλη στο τραγούδι «Οι παρελάσεις».

Με τραγούδια υπαρξιακά, ερωτικά και ακριβοδίκαια πολιτικά, δουλεύει μουσικά πάνω σε στίχους άλλων σαν να μιλάει ο ίδιος με τον τρόπο που τον γνωρίζουμε και παράλληλα αφήνοντάς μας να αναρωτηθούμε πόσα πραγματικά ξέρουμε για τη μέχρι τώρα διαδρομή του.

Τα τραγούδια αυτά θα μπορούσαν και να είναι ολόκληρα δικά του, γι αυτό και μας επιτρέπει να χαρούμε τις συνθέσεις και την ερμηνεία του. Οικεία και συγκροτημένη. Κάθε τραγούδι δημιουργεί ένα μικρό ξάφνιασμα ενώ συνολικά ο δίσκος αφήνει πίσω του ένα αίσθημα χαράς και ικανοποίησης.

Το «Το όνομά μου είναι δρόμος» σε σύνθεση Σωκράτη Μάλαμα και στίχους Γιώργου Κλεφτογιώργου οπτικοποίησε ο Περικλής Μαθιέλλης.

Κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας