Σωκράτης Μάλαμας: Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής περιοδείας

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Ο Σωκράτης Μάλαμας αναχωρεί για την καλοκαιρινή περιοδεία του.

Δεν γίνεται να λείπετε από τις φετινές συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα.

Δεν γίνεται να λείπετε αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν τα παραμύθια και τα κάτοπτρα, αν έχετε ταξιδέψει με χάρτη ή χωρίς, σε ασύλληπτους λαβυρίνθους του νου και σε ασπρόμαυρες ιστορίες, αν βάζετε στο repeat #tasketa, αν σας αρέσει να τραγουδάτε μαζί με το πλήθος σε γεμάτα θέατρα για τέσσερις ώρες.

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στους ανοιχτούς χώρους.

Σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, κατακαλόκαιρο και υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Κυριότερο σημείο της περιοδείας είναι οι δύο συναυλίες στην Αθήνα και στο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Ιουλίου.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Μαζί του επί σκηνής οι μουσικοί Δημήτρης Λάππας (κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα), Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσο), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα, τραγούδι), Κυριάκος Ταπάκης (λαούτο, μπουζούκι), Νίκος Παραουλάκης (νέυ).

Το πρόγραμμα της περιοδείας

Ιούνιος
21/6 Βέροια
25/6 Σέρρες
27/6 Κομοτηνή

Ιούλιος
1/7 Αθήνα – Θέατρο Βράχων
2/7 Αθήνα – Θέατρο Βράχων
14/7 Καστοριά
18/7 Ρέθυμνο
19/7 Ηράκλειο
25/7 Άρτα

Αύγουστος
1/8 Ραφήνα
3/8 Λεύκτρα Βοιωτίας
8/8 Μουδανιά
10/8 Γρεβενά
12/8 Κυλλήνη

Ηχοληψία: Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Σχεδιασμός φώτων: Χρήστος Λαζαρίδης
Τεχνικός σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

Αφήστε το σχόλιό σας