Αποτοξινώθηκε από τον Bieber η Selenούλα…

Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη. Η Selena Gomez πέρασε δύο εβδομάδες σε μια κλινική τον περασμένο μήνα, αλλά οι λόγοι δεν φαίνεται να σχετίζονται με αλκοόλ ή ναρκωτικά, αλλά με το χωρισμό του ολοένα και περισσότερο bad boy Justin Bieber.

Η Selena εισήχθη στο ιατρικό κέντρο Dawn at the Meadows στην Αριζόνα στις 5 Ιανουαρίου, και ήταν σε rehab για 2 εβδομάδες. Μετά το τέλος της θεραπείας, οι παπαράτσι τη φωτογράφησαν αρκετές φορές να βολτάρει στο LA και μάλιστα σε τέλεια φόρμα!

Σε μια συνέντευξη με το περιοδικό Seventeen η Selena εξομολογείται:

«Αυτή είναι η χρονιά που άρχισα να αισθάνομαι πραγματικά ισχυρή. Ήμουν πάντα το αουτσάιντερ κατά βάθος .Ήμουν στο Disney Channel, όταν ήταν η Miley, οι Jonas Brothers και η Demi Lovato. Έκανα πολλές βλακείες στην εμφάνιση μου, με τον τρόπο που τραγούδησα, ενεργούσα, έγραφα. Μετά έγινα 20, χώρισα με τον Justin, ένας πραγματικά άσχημος χωρισμός και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε το άλμπουμ μου «Come & Get It» να είναι καταπληκτικό. Ήθελα να με αντιπροσωπεύει πραγματικά. Είμαι χαρούμενη για όλη τη διαδρομή που έκανα για να φτάσω ως εδώ, γιατί τώρα είμαι πραγματικά έτοιμη να το απολαύσω. »

Αφήστε το σχόλιό σας