Δείτε την Σοφία Μανουσάκη στο πρώτο της video clip για το νέο τραγούδι που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ένα τραγούδι που υπογράφει ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής και η καταξιωμένη στιχουργός Ρεβέκκα Ρούσση, εμπνευσμένοι από μία μοναδική νέα φωνή, αυτή της δεκαοκτάχρονης Σοφίας Μανουσάκη, με τη σφραγίδα της PLATINUM Records – ΚΙΒΩΤΟΣ.

Η νεαρή ερμηνεύτρια από τα Χανιά της Κρήτης, Σοφία Μανουσάκη, συστήθηκε επίσημα στο κοινό με το πρώτο της τραγούδι «Σ’ Έχω» που έγραψαν ειδικά για εκείνη ο Στέφανος Κορκολής με την Ρεβέκκα Ρούσση.

Ενάμιση μόλις μήνα από την κυκλοφορία του «Σ’ Έχω», η υπέρ-θερμή ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε τα 100 χιλιάδες συνολικά views στο YouTube, αποδεικνύοντας ότι όντως η Σοφία Μανουσάκη αποτελεί μία μοναδική περίπτωση νέας ερμηνεύτριας με ταλέντο και φωνητικές ικανότητες που σπανίζουν!

Η οπτικοποίηση του ιδιαίτερου πρώτου single δεν άργησε να ακολουθήσει και η μαγική ερμηνεία του «Σ’ Έχω» από την Σοφία έγινε εικόνα μέσα από τη μοναδική σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου.

Το «Σ’ Έχω» είναι ένα τραγούδι ψυχής γεμάτο εσωτερικό δυναμισμό.
Φέρει το γνωστό και ανυπέρβλητο ύφος των δημιουργών, ενώ αποτελεί το πρώτο δείγμα μίας ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς που έπεται από την PLATINUM Records | ΚΙΒΩΤΟΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας