Η επανάσταση ξεκινά με τον Snoop Dog και το video clip που δίνει εικόνα στο «Revolution».

Ο Snoop Dogg ηγείται μίας «επανάστασης» στο δυναμικό μουσικό video για το τελευταίο single από το άλμπουμ «Coolaid» που κυκλοφόρησε το 2016.

Με ένα πλήθος ανθρώπων από διάφορα υπόβαθρα, το video clip λειτουργεί ως ταξίδι μέσα από τις μη εξυπηρετούμενες κοινότητες στη Μέση Ανατολή και την Αμερική.

Παρέχει επίσης σχόλια σχετικά με την αστυνομική βαρβαρότητα, τη δικαιοσύνη υπό την καθοδήγηση των κοινωνικών δικτύων και τον τρόπο με τον οποίο η φτώχεια και η ανισότητα αντικατοπτρίζονται σε όλο τον κόσμο.

Ο «Tha Doggfather» εμφανίζεται σε όλο video, αλλά η κεντρική του εστίαση είναι σε ένα νεαρό. Αφού o τελευταίος παρατηρεί ότι κατέγραψε στην κάμερα τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί τον κυνηγούν μέσα στους δρόμους της Μέσης Ανατολής. Τελικά, σταματάει σε ένα γιγαντιαίο καθρέφτη που θρυμματίζεται για να αποκαλύψει μία νεαρή γυναίκα που φοράει χιτζάμπ και στέκεται από την άλλη πλευρά.

Το «Revolution» είναι μόνο το τελευταίο παράδειγμα των πολιτικά κείμενων video του Snoop Dog. Τον περασμένο μήνα, στο «Mount Kushmore» έδειξε τον συγχυσμένο πρόεδρο Donald Trump ως κινούμενο σχέδιο. Πριν από αυτό, πυροβόλησε υποθετικά τον Doland Trump με ένα όπλο – παιχνίδι στο αμφιλεγόμενο video για το remix του «Lavender».

Όπως αναφέρθηκε, το τραγούδι στο οποίο συμμετέχει και ο October London περιέχεται στο άλμπουμ «Coolaid» του 2016. Πρόσφατα, ο Αμερικανός rapper κυκλοφόρησε άλλη μία δουλειά, το «Neva Left», ενώ ανακοίνωσε και ένα επερχόμενο gospel δίσκο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας