Ένα μεγάλο βήμα για τον SNIK.

Η Minos EMI / Universal υποδέχεται στην οικογένειά της τον SNIK.

Ο SNIK είναι κορυφαίος Έλληνας ράπερ, με δεκάδες εκατομμύρια προβολές και streams στο YouTube και στο Spotify, το απόλυτο διαδικτυακό φαινόμενο και ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της rap και trap σκηνής στην Ελλάδα.

Το νέο single του με τον τίτλο «Gangsta» και τη συμμετοχή του A.M. SNiPER αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Ο SNIK έχει καταγράψει στο ενεργητικό του κυκλοφορίες όπως το «Medusa», το «Ferrari», το «9», το «ΑΤΗ», το «Harry Houdini» και φυσικά το «DAB» που συζητήθηκε.

Ο SNIK κέρδισε το βραβείο του «Καλύτερου Hip-Hop» στα Mad Video Music Awards 2018, ενώ ήταν υποψήφιος και για το καλύτερο ντουέτο με το «Harry Houdini» σε συνεργασία με τον  A.M. SNiPER.

Επίσης ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων για να συνοδεύσει το Γιώργο Μαζωνάκη σε μία ανανεωμένη έκδοση της πασίγνωστης επιτυχίας «Το Gucci Φόρεμα».

Η Universal Music είναι η εταιρεία που φιλοξενεί τους μεγαλύτερους παγκοσμίως καλλιτέχνες της rap σκηνής όπως οι: Dr. Dre, Eminem, 50 Cent, Post Malone, Drake, Kanye West, Jay-Z αλλά και labels όπως η Def Jam, η Interscope, η Cash Money κ.ά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας