Ένα «Gangsta» τραγούδι και video clip από τον SNIK.

Ο SNIK κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Gangsta» σε συνεργασία με τον A.M. SNiPER., για να ανατρέψει και να διαμορφώσεις τις τάσεις.

Ο SNIK είναι χωρίς ίχνος αμφιβολίας ο κορυφαίος Έλληνας ράπερ της εποχής μας. Το απόλυτο διαδικτυακό φαινόμενο καταγράφει εκατομμύρια προβολές και streams σε κάθε κυκλοφορία του και έχει συγκεντρώσει ένα φανατικό κοινό, ενώ διαθέτει το δικό του χαρακτηριστικό στιλ.

Επισφραγίζοντας τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει και η οποία δε γίνεται να περάσει απαρατήρητη, εντάσσεται στο δυναμικό της Minos EMI / Universal, της μεγαλύτερης δισκογραφικής εταιρείας στην Ελλάδα, και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο τόσο για τον ίδιο όσο και για την εγχώρια rap και trap σκηνή.

Ο SNIK κέρδισε το βραβείο του «Καλύτερου Hip-Hop» στα Mad Video Music Awards 2018, ενώ ήταν υποψήφιος και για το καλύτερο ντουέτο με το «Harry Houdini» με τη συμμετοχή του A.M. SNiPER.

SNIK - Hit Channel

Ο νεαρός ράπερ μετρά πάνω από 67 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με singles όπως το «Medusa», το «Ferrari», το «9», το «ΑΤΗ», το «Harry Houdini» και φυσικά το «DAB» που συζητήθηκε έντονα.

Ο SNIK ετοιμάζεται να κάνει τώρα τη διαφορά με το νέο single «Gangsta», όπου συναντά ξανά τον Ελληνοκύπριο A.M. SNiPER.

Το «Gangsta» είναι μία παραγωγή διεθνών προδιαγραφών που έχει επιμεληθεί ο Bret Beats, ενώ η υπερπαραγωγή για το video clip έγινε πράξη με τη σκηνοθεσία του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Το «Gangsta» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας