Το «Love In Disguise» είναι το πρώτο ηχογραφημένο τραγούδι του Sneaky BlackBird.

O Sneaky BlackBird έχει φλογερό ταπεραμέντο. Τουλάχιστον έτσι θα ήθελε να πιστεύει. Του αρέσει επίσης να αυτοσαρκάζεται και βρίσκει πολύ αστείο να μιλάει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.

Με μία δόση ρομαντισμού και πηγαίας μελαγχολίας που υπερκαλύπτει όλα τα προηγούμενα, γεννήθηκε μουσικά στην Αθήνα και εξελίχθηκε από απλό θηλαστικό σε θηλαστικό με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Τα όνειρά του είναι περισσότερα από τα όνειρα που χωράνε σε μία ζωή, αλλά αυτό συνήθως το ακούει από ανθρώπους δίχως όνειρα. Δεν καταλαβαίνει γιατί οι άνθρωποι επιμένουν να βάζουν μέντα σε σοκολατάκια και να αγαπούν να μισούν όταν ήδη έχουν καταφέρει το πρώτο.

Εμπνεύσεις του αποτελούν καλλιτέχνες όπως οι Radiohead, ο Jeff Buckley και ο Matt Corby και ο ήχος του προσομοιάζει τον ήχο από το καϊμάκι λίγο πριν χυθεί από το μπρίκι ένα βροχερό πρωινό του χειμώνα. Ζεστός και μελαγχολικός.

Sneaky BlackBird - Hit Channel

To «Love In Disguise» είναι το πρώτο του ηχογραφημένο τραγούδι και περιγράφει το ταξίδι στο σύγχρονο τρόπο που σκηνοθετούμε τον έρωτα. «Too afraid, barefoot and naked». Ακριβώς αυτός ο πρώτος στίχος περιγράφει τη γυμνή αρχέγονη αλήθεια του.

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του ξυπόλυτοι και ρακένδυτοι, μας αγκαλιάζει με τις ατέλειές μας, προσφέροντας την ευκαιρία να του δοθούμε ολοκληρωτικά. Και εμείς, σύμφωνα με την λογική επιλέγουμε προσωπεία που ικανοποιούν τις ανασφάλειές μας.

Προσεγγίζουμε επιφυλακτικά την αγνότητα και καχύποπτα το άγνωστο. Τα έγχορδα, λοιπόν, πρωταγωνιστές στο κομμάτι, προσπαθούν να μας θυμίσουν την εσωτερική πάλη μεταξύ έρωτα και λογική και ότι ο έρωτας δεν είναι μια γκαρνταρόμπα, αλλά μία ευκαιρία.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal με την παραγωγή της Frontstage Entertainment.

O Sneaky BlackBird εμφανίστηκε το Σεπτέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την Katerine Duska, λαμβάνοντας ενθουσιώδη σχόλια.

Στις 26 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στο «Σταυρό του Νότου» σαν ένας από τους καλεσμένος στις βραδιές «RADIO TRIP» του Χρήστου Παπαμιχάλη με τον Θοδωρή Μαυρογιώργη.

Ο Sneaky BlackBird ήταν ο μεγάλος νικητής του «RED LIVE 2».

 

Αφήστε το σχόλιό σας