Οι Slick Beats αλλάζουν δισκογραφική στέγη μετακομίζοντας στην πολλά υποσχόμενη Zero10 Records!

Οι Slick Beats συστήθηκαν για πρώτη φορά στο μουσικόφιλο κοινό το 2011 με το single «Just do me right» ως μία καινούρια άφιξη στην ελληνική dance σκηνή. Το πρώτο κομμάτι και παράλληλα η πρώτη επιτυχία για το κοινό εγχείρημα των Issy καιGabriel, τα δύο μέλη που απαρτίζουν το γκρουπ.

Έκτοτε, κάθε κυκλοφορία τους ακουγόταν δυνατά. Ακολούθησαν τα «Rock the beat»«You say»«Το ξέρεις καλά», όπως επίσης και το πρόσφατο «On your name» σε συνεργασία με τον Dino MFU.

Λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει το επόμενο καινούριο τους single με τίτλο «Everyday», και πάλι ενώνοντας δυνάμεις με τον Dino MFU, οι Slick Beats ανοίγουν μία νέα πόρτα στην πορεία τους αλλάζοντας δισκογραφική στέγη.

Το house dance δίδυμο, όπως αποκαλύπτει, έχει ήδη «μετακομίσει» στη Zero10 Records. Η τελευταία διαθέτει στο δυναμικό της μερικά από τα πιο «καυτά» επερχόμενα ταλέντα, αλλά και κάποιους από τους πιο περίβλεπτους και σεβαστούς καλλιτέχνες του είδους, στοχεύοντας σε ένα συνεπές πρόγραμμα νέων κυκλοφοριών με δυνατές dance και όχι μόνο δημιουργίες.

Οι Slick Beats «Μετακομίζουν» στη Zero10 Records
Οι Slick Beats «Μετακομίζουν» στη Zero10 Records

 

Αφήστε το σχόλιό σας