Οι Slayer πήραν πίσω τη συναυλία τους στην Ελλάδα.

Λίγες μόνο ώρες κράτησε η χαρά των φίλων της thrash metal σκηνής για τη συναυλία των Slayer στη χώρα μας και στη σκηνή του «Rockwave Festival».

H θρυλική μπάντα δε θα βρεθεί στη σκηνή του φεστιβάλ, ενώ το γκρουπ έχει ήδη αφαιρέσει τη σχετική ημερομηνία της ελληνικής συναυλίας από το πρόγραμμα που είχε αναρτήσει στη σελίδα του στο Facebook.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ανακοίνωση για τη συναυλία στο «Rockwave Festival» στις 13 Ιουλίου έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου με ανάρτησή στο Facebook από τους ίδιους τους Slayer, χωρίς ωστόσο το φετιβάλ να επιβεβαιώνει επίσημα την είδηση.

Η metal μπάντα στις αρχές του 2018 ανακοίνωσε ότι κρεμάει τις κιθάρες της με μια τελευταία περιοδεία σε αρκετές χώρες του πλανήτη, ευχαριστώντας με τον τρόπο αυτό τους οπαδούς της για την υποστήριξη όλα αυτά τα 37 χρόνια, που ήταν γεμάτα όμορφες στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Προς μεγάλη λύπη λοιπόν, οι Έλληνες φίλοι των Slayer δε θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν ζωντανά για μια τελευταία φορά.

Οι Slayer έχουν παίξει 5 φορές ζωντανά στην Ελλάδα, ενώ η πρώτη φορά που τους είδαμε live στη χώρα μας ήταν στο πλαίσιο του «Rock of Gods» και μετέπειτα στο «Rockwave Festival»:

• 12 Ιουλίου 1996 – «Rock of Gods Festival», Πειραιάς
• 31 Οκτωβρίου 1998 – Γήπεδο Περιστερίου, Αθήνα
• 8 Ιουλίου 2005 – «Rockwave Festival», Terravibe, Μαλακάσα, για πρώτη φορά με την αρχική σύνθεση
• 24 Ιουνίου 2010 – «Sonisphere Festival,» Terravibe, Μαλακάσα
• 1 Ιουλίου 2013 – «Heavy By The Sea Festival», Πλατεία Νερού, Αθήνα

(Reader.gr)

Αφήστε το σχόλιό σας