Ένα φαντασμαγορικό, αν μη τι άλλο, θέαμα που θα συγκινήσει ετοιμάζουν οι REC για το video clip του νέου τους single!

Οι REC δίνουν εικόνα στο νέο τραγούδι τους που θα ακούσουμε επίσημα μέσα στις επόμενες ημέρες και η πρώτη γεύση από τα γυρίσματα του video clip συναρπάζει.

Αφού μας προσέφεραν άλλο ένα δυναμικό hit κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, το απολαυστικό «Και Σε Θυμάμαι», το γκρουπ του Άρη Λουμάκη ηχογραφεί νέες μουσικές και γράφει καινούριους στίχους.

Το remix του «Και Σε Θυμάμαι»
από τον Livin R περνά σε άλλο επίπεδο

Με την Ξένια και τον Mike Vasileiadi επιπλέον στην παρέα, οι REC παίρνουν όσα τους χρειάζονται από την τελευταία επιτυχία τους, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στα είκοσι κορυφαία τραγούδια του ελληνικού airplay chart και εργάζονται για την επόμενη κυκλοφορία τους.

Όπως μας ανακοίνωσαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στις αρχές του μήνα, το νέο τραγούδι τους θα έχει την ονομασία «Σώσε Με».

Σήμερα, οι REC επανήλθαν με μία ακόμη δημοσίευση.

Ένα στιγμιότυπο από την πρώτη ημέρα γυρισμάτων για την οπτικοποίηση του «Σώσε Με» και η αλήθεια είναι πως ό,τι βλέπουμε μας συναρπάζει για το τελικό video clip.

Το σκηνικό πολέμου, οι στρατιώτες, τα όπλα, οι χαρακτηριστικές μαντίλες και στη μέση τα μέλη του συγκροτήματος να έχουν συλληφθεί είναι όσα συνθέτουν ένα μέρος από το φαντασμαγορικό θέαμα που θα απολαύσουμε σύντομα στις οθόνες μας.

REC - Σώσε με - video clip backstage - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας