Ο Sivert Høyem ηχογράφησε και κυκλοφορεί δισκογραφικά τη μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο, πριν από μερικούς μήνες.

Για πάνω από 15 χρόνια, ο Sivert Høyem ονειρευόταν να πραγματοποιήσει μια συναυλία στο θρυλικό Ηρώδειο, στην Ακρόπολη της Αθήνας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου 2016, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, καθώς ο Høyem – ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν πάρει άδεια από τις ελληνικές αρχές να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο χώρο – έκανε δύο sold out shows μπροστά σε 10.000 Έλληνες θαυμαστές.

Στις 9 Ιουνίου 2017, η 314 Records θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Live At Acropolis – Herod Atticus Odeon». Οι εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα είναι limited edition βινύλιο, standard βινύλιο που θα περιλαμβάνει DVD και διπλό CD με DVD.

Το σχεδόν δύο ώρες show περιέχει 16 κλασικά τραγούδια του Sivert Høyem από την 20χρονη καριέρα του, ως solo καλλιτέχνης αλλά και ως τραγουδιστής των Madrugada.

Από την περίοδο που κυκλοφόρησε το debut album των Madrugada, «Industrial Silence», ο Sivert Høyem έχει εμφανιστεί live αρκετές φορές μπροστά στο ελληνικό κοινό, το οποίο τον έχει αγκαλιάσει και τον έχει αγαπήσει.

Το άλμπουμ του Sivert Høyem «Live At Acropolis – Herod Atticus Odeon, Athens» κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου 2017 από τη 314 Records και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. 14 Stations (Introducing the Lioness)
2. Lioness
3. Black and Gold
4. January 3rd
5. What’s on Your Mind
6. My Thieving Heart
7. Honey Bee
8. Prisoner of the Road
9. Into the Sea
10. The Boss Bossa Nova
11. Görlitzer Park
12. Give It a Whirl
13. Majesty
14. Sleepwalking Man
15. Handsome Savior
16. Moon Landing
17. Silences

Sivert Hoyem - Live At Acropolis - Herod Atticus Odeon (cover) - Hit Channel

Δείτε επίσης:
Ο Sivert Høyem συμμετέχει στο Rockwave Festival 2017

Sivert Hoyem - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας