Νέο videoclip πραγματικό «Όνειρο» και νέος διπλός δίσκος «Hansel & Gretel» από τον Μόνιμο Κάτοικο!

Η 5th Season Records παρουσιάζει τον Μονιμο Κάτοικο που “γύρισε όλόκληρο τον κόσμο” για να ετοιμάσει το καινούριο του single «Όνειρο» με τη συμμετοχή του Πάνου Γουργιώτη, παράλληλα με την κυκλοφορία των 24 νέων του τραγουδιών.

Μέχρι τις Βρυξέλες έφτασε η χάρη του Μόνιμου Κάτοικου, για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του νέου του video clip από τον κορυφαίο στην Ελλάδα σκηνοθέτη του χώρου Γιάννη Παπαδάκο. Σε μια εποχή που οι καλλιτέχνες διστάζουν να κυκλοφορούν δίσκους, ο Μόνιμος Κάτοικος και το label του 5th Season Records τολμούν τα αδιανόητο. Ταυτόχρονη κυκλοφορία των 24 νέων τραγουδιών του Μόνιμου Κάτοικου, μέσα από τον concept δίσκο «Hansel & Gretel».

Το single αυτό του Μόνιμου Κάτοικου, είναι το δεύτερο κατά σειρά single από τον δίσκο “Hansel & Gretel”, αφού ακολουθεί το τραγούδι «Πρώτο Τραίνο» το οποίο ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο views. Το πολυαναμενόμενο album κυκλοφορεί μετά από δύο χρόνια συλλογής υλικού και ηχογραφήσεων και εμπεριέχει 24 κομμάτια χωρισμένα σε δύο δίσκους, τον Hansel (Δίσκος 1ος) και την Gretel (Δίσκος 2ος). Στις συμμετοχές του δίσκου βρίσκουμε τους Λόγο Απειλή, Λάγνη, Οδυσσέα,Tiny Jackal, Icy, Μελωδός, Αυτόνομο Αγκάθι, Sifu Versus, Face, Mc Yinka, Unholy Union, Big Shine, Πάνο Γουργιώτη, Αγγελικό Συναίσθημα, Μαρίνα Σπανάκη, Μαρία Καρέτσου, Lion, Γιάννης & Ευγενία Λάζαρη.

Ακούστε online το δίσκο Hansel εδώ!

Ακούστε online το δίσκο Gretel εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας