Με τους Vegas γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, αλλά το περασμένο καλοκαίρι δουλέψαμε και μαζί και πραγματικά έχουμε πολλές ωραίες αναμνήσεις να διηγηθούμε! Από κατακλυσμό στην Θεσσαλονίκη έως συναυλία 4.000 ατόμων στην Ξάνθη αλλά και πολλά άλλα.

Βέβαια τους γνωρίζετε κι εσείς γιατί τόσα χρόνια τους έχετε κατατάξει ως το πιο πετυχημένο group!

Στη συνέντευξη θα διαβάσετε ιστορίες για το παρελθόν, το παρόν αλλά και πώς βλέπουν τα πράγματα σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Δυστυχώς δε θα διαβάσετε απαντήσεις από τον Zeraw, μιας και δεν πρόλαβε να έρθει διότι είχε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις… Πιστεύω όμως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την Μελίνα και τον Σταύρο!

Συνέντευξη: Ηρώ Τζημίκα

Καλησπέρα Vegas! Δεν έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε, αλλά για πείτε μου, πώς είστε; Πώς περνάτε; 

Μελίνα:  Καλησπέρα Ηρώ! Περνάμε πάρα πολύ ωραία και γενικότερα μας πετυχαίνεις σε ωραία φάση!

Σταύρος: Περνάμε όντως πολύ ωραία κι είμαστε σε μία φάση που ετοιμάζουμε και πολλά πράγματα τα οποία θα στα πούμε κιόλας και στη συνέχεια!

Παιδιά, είστε μαζί γύρω στα 8 χρόνια… Έχετε καταλάβει πώς πέρασαν;

Σταύρος: Όχι!

Μελίνα:  Όταν περνάς καλά, δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει ο καιρός. Κι εμείς όντως περνάμε καλά. Είμαστε τυχεροί που δέσανε κι οι χημείες μας τόσο πολύ κι έχουμε μια ωραία συνεργασία τόσο καιρό.

Σταύρος: Πραγματικά ήταν πολύ έντονα χρόνια και με πολλές όμορφες στιγμές. Νομίζω όμως κι ότι τα επόμενα 7 έτσι θα περάσουν. Με δημιουργία και συνεννόηση!

μελίνα μακρήςΑν μπορούσατε να κρατήσετε μία ανάμνηση ο ένας από τον άλλον, ποια θα ήταν αυτή; Αστεία ή και σοβαρή…

Μελίνα: Από τον Σταύρο κρατάω τότε που έκανε διατροφή και δεν ήθελε να βλέπει μπροστά του τηγανιτές πατάτες! (γέλια) Κι όποιο γκαρσόνι κράταγε τηγανιτές πατάτες τον εξόριζε! (γέλια) Κι από τον Zeraw θα κρατήσω μία κουβέντα κλειδί που μου είπε: «Είσαι πιο δυνατή από όσο νομίζεις». Αυτό εμένα μου έκανε το κλικ που λέμε. Είμαι ευγνώμων γι αυτό.

Σταύρος: Με τον Zeraw έχουμε μια πιο μεγάλη πορεία, οπότε ίσως κρατήσω τη στιγμή λίγο πριν δημιουργηθούν οι Vegas, που ήταν η κύρια στιγμή κι ήμασταν στη φάση ή τα παρατάμε ή συνεχίζουμε και κάνουμε κάτι άλλο. Κι από την Μελίνα έχεις άπειρα πράγματα να κρατήσεις γιατί είναι πάρα πολύ έντονη κι εκρηκτική! Αλλά ίσως θα κρατήσω τις δικές της «δύσκολες» μέρες του μήνα (γέλια)

Μελίνα: (γέλια) πραγματικά θα του μείνουν αξέχαστες του Σταύρου!

Για πείτε μου αντίστοιχα και μία κακή στιγμή… Νομίζω κιόλας οι κακές έρχονται και πιο εύκολα στο μυαλό.

Μελίνα: Θυμάμαι όταν είχα πάθει κρίση πανικού, με είχαν υποστηρίξει πολύ τα αγόρια…

Σταύρος: Νομίζω είναι και το αντίστοιχο για εμάς! (γέλια)

Μελίνα: Πραγματικά έχουμε πάθει όλοι μας μία κρίση πανικού! (γέλια) Αν και νομίζω ότι είναι η μάστιγα της εποχής. Πολύς κόσμος το παθαίνει…

Πριν αναφέρατε ότι υπήρξαν και στιγμές δύσκολες. Υπήρξαν όμως σε σημείο που να πείτε, οκ το διαλύουμε;

Μελίνα: Σίγουρα υπήρξαν, αλλά όχι να το πούμε κι οι τρεις σε μια στιγμή.  Ο κάθε ένας όταν πέρναγε τη φάση του ας πούμε… Κυρίως από την απογοήτευση μιας στιγμής.

Σταύρος: Κυρίως το έχουμε πει από την κούραση. Υπάρχουν φορές που είχαμε τελειώσει, τερματίσει και είπαμε δεν αντέχω άλλο. Αλλά πάντα ανακάμπτουμε εύκολα.

Μελίνα: Ναι, ακριβώς. Είμαστε δυνατοί και πολύ υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον. Αυτό μας ενώνει και φυσικά επειδή είμαστε τρεις, όταν πέφτει ο ένας τον βοηθάνε οι άλλοι.

Ας περάσουμε όμως στα πρόσφατα νέα σας και στον καινούργιο δίσκο. Υπόσχεση ο τίτλος. Για πείτε μου όλο το backstage.

Μελίνα: Έχει αρκετό παρασκήνιο. Θέλαμε χρόνια να βγάλουμε αυτό το δίσκο και θέλαμε αυτή η δουλειά να είναι άψογη και να νιώθουμε ικανοποιημένοι 100%. Άργησε γιατι το δουλέψαμε πάρα πολύ και τύγχανε κι αρκετές αναποδιές.

Σταύρος: Τύγχανε όντως πολλές αναποδιές στο δίσκο που μας πήγαν πίσω. Παράδειγμα ο Zeraw είχε μπει φαντάρος κι άλλα τέτοια περίεργα.  Είχαμε διάφορα αλλά τα ξεπεράσαμε και βγάλαμε το δίσκο που εμείς θέλαμε. Επίσης να πούμε ότι ετοιμάζουμε αμέσως και τον επόμενο! Γιατί έχουμε μπει φουλ δυναμικά στο πρόγραμμα κι είμαστε στη φάση που μαζεύουμε κομμάτια για τον επόμενο που δεν θα αργήσει τόσο όσο ο προηγούμενος.

Ποιο τραγούδι ξεχωρίζετε από τον δίσκο και γιατί;

Μελίνα: Εμένα με εκφράζει πάρα πολύ το «Βαθιά Νερά» γιατί νιώθω ότι είναι βιογραφικός ο στίχος. Το έχω γράψει κι εγώ. Πέρασα κιόλας ορισμένες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια και τις έχω ξεπεράσει χάρις τον άνθρωπο μου, Φράνκι, αλλά και  στους ανθρώπους γύρω μου. Οπότε με εκφράζει απόλυτα.

Σταύρος: Καθόμουν μία μέρα κι άκουγα ξανά τον δίσκο και νομίζω ότι για κάθε περίοδος έχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Μια βδομάδα είναι το ένα, μία βδομάδα είναι το άλλο. Τώρα μάλλον θα επιλέξω το «Θέλω να ξαναρχίσω».

Ο τίτλος υπόσχεση έχει να πει κάτι συγκεκριμένο;

Μελίνα: Ο τίτλος είναι και κομμάτι μέσα από τον δίσκο. Θεωρούμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δυνατό κομμάτι  με βαθύ συναίσθημα και για μία υπόσχεση που έχει αθετηθεί. Όλοι έχουμε δώσει αλλά και έχουμε πάρει υποσχέσεις που αθετήθηκαν. Εμείς θέλουμε να δώσουμε μια υπόσχεση στον κόσμο. Ότι είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε. Θα βγάζουμε ωραίες μουσικές και καλές δουλειές. Και πόσο μάλλον σε τέτοιες μέρες  που όλοι μας περνάμε δύσκολα.

Πείτε μου μια υπόσχεση που έχετε δώσει εσείς, είτε στον εαυτό σας, είτε στους δικούς σας ανθρώπους και την έχετε κρατήσει…

Σταύρος;  Στο να αθετήσουμε έχουμε περισσότερες! (γέλια)

Μελίνα: Προσωπικά, έχω δώσει την υπόσχεση στον εαυτό μου του να προσπαθώ και να μην το βάζω κάτω. Είναι δύσκολη υπόσχεση γιατί έχεις να κάνεις με τον ίδιο σου τον εαυτό, που πολλές φορές είναι κι εχθρός σου.  Μέχρι τώρα την έχω κρατήσει. Θα δείξει!

Σταύρος: Η δική μου υπόσχεση είναι να μην σταματήσω να ονειρεύομαι, το οποίο έκανα και τατουάζ και θα προσπαθήσω να το τηρήσω, όπως το τηρώ τώρα!

Το τραγούδι έχει μέσα ένα στίχο που αναφέρετε στις παλιές γειτονιές… Θέλω να σας γυρίσω πίσω και να μου πείτε τι θυμάστε από τα παιδικά σας χρόνια!

Μελίνα: Είμαστε κι οι δύο από το Χαϊδάρι με τον Σταύρο… Αλλά ποτέ δεν είχαμε γνωριστεί, άλλες γειτονιές, διαφορετικά σχολεία. Το Χαϊδάρι, εντάξει, δυτικά προάστια, γιο, γκέτο! (γέλια)

Σταύρο: Ναι, πέρα από την πλάκα δεν είναι γκέτο με αυτή την έννοια που το λέμε. Είναι μια ωραία περιοχή για να μεγαλώσεις. Κι η παιδική μου ηλικία ήταν έντονη γιατί δεν ήμουν ήρεμος. Ήμουν λίγο διαβολάκι αλλά ποτέ υπερβολικός!

Πώς ήσουν εσύ Μελίνα;

Μελίνα: Εγώ ήμουν συνεσταλμένη, ντροπαλή, υπάκουη. Αυτά μέχρι την εφηβεία μετά έγινα κάπως μελαγχολική κι είχα ξεσπάσματα θυμού! Πάντως τα χρόνια στο Χαϊδάρι ήταν ωραία. Είχα τους φίλους μου, παίζαμε έξω στο δρόμο, είχαμε φτιάξει δικό μας δεντρόσπιτο στο παλατάκι στην πλατεία… Γενικότερα τα θυμάμαι με ξεγνοιασιά αλλά και πολλή μουσική. Πέρασα επίσης και πολλές ώρες στις αίθουσες μουσικής Χαιδαρίου κι αυτό έχει συμβάλει αρκετά στην πορεία μου έως τώρα γιατί ως παιδί κι έφηβη έκανα πολλά δημιουργικά πράγματα εκεί… Ξεσπούσα στο πάθος μου! Κάναμε συγκροτήματα, τζαμάραμε…

Για πείτε μου ένα περαστικό από τότε που θα θυμάστε για πάντα…

Σταύρος: Με την παρέα μου, που όλοι είναι ακόμα και τώρα στη ζωή μου, γουστάραμε να κάνουμε πολλές εξερευνήσεις. Η Αθήνα του 1990 είχε πολλά παλιά σπίτια και μας άρεσε να μπαίνουμε και να βλέπουμε τι υπάρχει μέσα… Θυμάμαι χαρακτηριστικά που ένας κολλητός μου ανεβαίνει σε μία σκεπή και μόλις ανεβαίνει, φεύγει κάτω από τα πόδια του όλη η σκεπή και τελευταία στιγμή τον τραβάω εγώ να μην πέσει. Μετά κοιτάμε κάτω και βλέπουμε ότι υπήρχαν σίδερα όρθια και απλά θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί! Αλλά πολλές φορές κινδύνεψε κι η δική μου ζωή!

Μελίνα: Εγώ μικρή ήμουν λίγο φλώρος! (γέλια) Πιο μεγάλη έκανα τα περίεργα… Θα σου πω όμως ένα περαστικό όταν είχαμε πάει τριήμερη στη Θεσσαλονίκη. Επειδή εγώ δεν πίνω, μεθάω εύκολα. Ε, τότε λοιπόν, αποφάσισα να πιω κι άρχισα να πίνω μπύρες κι ήμουν μεθυσμένη και τις τρεις μέρες! (γέλια) Ήμουν λιώμα, σούρα! (γέλια)

σταύρος vegasΚάνετε και παρέα κι εκτός του συγκροτήματος προφανώς και ξέρω ότι είστε και πλακατζίδες! Πείτε μου ένα περαστικό που είχατε γίνει ρεζίλι!

Σταύρος: Καλά, πολλές φορές! (γέλια)

Μελίνα: Πολλές φορές λέμε λάθος πόλη στον κόσμο όταν μας ρωτάει ποια είναι τα επόμενα live μας! Επειδή τα καλοκαίρια συνήθως τρέχουμε σαν παλαβοί δεν ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε (γέλια) Μετά όμως το σκεφτόμαστε και λέμε τι έγινε εδώ;

Σταύρος: Επίσης εκεί που έχουμε γίνει ρεζίλι και δεν το έχουμε καταλάβει, ήταν στη Σαντορίνη. Γράφαμε τον δεύτερο μας δίσκο στα ενδιάμεσα μιας περιοδείας μας κι είχαμε μια βδομάδα να κάνουμε διακοπές. Τότε δουλεύαμε τρία χρόνια σερί ασταμάτητα. Σκέψου ότι όλοι η ομάδα έβγαινε στους δρόμους κι έκανε λες κι είχε κατέβει από την ζούγκλα! (γέλια) Είχαμε γράψει το δίσκο σε δύο μέρες! Έχουμε σίγουρα χαραχθεί στη μνήμη των κατοίκων εκεί…

Σε ποια περίοδο της ζωή σας θα γυρνούσατε πίσω; Υπάρχει κάποια που θα ζούσατε πάλι; 

Σταύρος: Δεν θα άλλαζα κάτι ώστε να γυρίσω σε αυτό. Αλλά αν το θέτεις έτσι, θα ήθελα να γυρνούσα τον χρόνο και να μην είχαμε κρίση… Αλλά από την άλλη όπως σου είπα, δεν θα γυρνούσα γιατί μαθαίνεις από κάθε εμπόδιο και δεν μαθαίνεις να την εκτιμάς αλλιώς.

Μελίνα: Ούτε εγώ θα άλλαζα ή θα γυρνούσα πίσω σε κάτι… Αλλά θα ήθελα να ξαναζήσω για παράδειγμα την πρώτη μου συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη, στο Ποσειδώνιο που τότε ήταν όλα αλλιώς και πολύ ανέμελα. Δεν υπήρχε κρίση, υπήρχε πολλή δουλειά στη νύχτα, δουλεύαμε πενθήμερα.

Μου έδωσες κι ωραία πάσα Μελίνα, γιατί φέτος συνεργάζεστε μαζί του και πηγαίνετε περίφημα!

Μελίνα: Ο Νίκος είναι καταπληκτικός, έχει το κοινό του, έχει δύναμη κι είναι ένας εκπληκτικός μουσικός. Τον ξέρω επειδή έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, οπότε γνωρίζω πόσο πολύ βοηθάει κόσμο. Θέλαμε καιρό αυτή τη συνεργασία και τα καταφέραμε να γίνει πραγματικότητα!

Σταύρος: Όντως, είναι ωραία συνεργασία και περνάμε καλά. Ο Νίκος επίσης είναι πολύ cool κι ακομπλεξάριστος! Ο κόσμος επίσης περνάει καλά και το βλέπεις κι από την ανταπόκρισή του. Μας το λένε κιόλας φίλοι μας ότι αφήνουμε ωραίες εντυπώσεις γιατί έχουμε την άνεση να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά πάνω στη σκηνή.

Μιλάμε για εμφανίσεις και συνεργασίες. Τον περασμένο Οκτώβρη είχατε κι Αυστραλία στο πρόγραμμα. Πώς περάσατε; Να φανταστώ ήταν απίθανα…

Σταύρος: Την ερωτεύτηκα πιο πολύ κι από τους τρεις μπορώ να σου πω. Έχω γυρίσει το μισό πλανήτη με αυτή τη δουλειά κι αισθάνομαι άπειρα τυχερός. Επίσης Αυστραλία είχα και συγγενείς που είχα να τους δω πολλά χρόνια οπότε ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Όσον αφορά τον κόσμο, η αγάπη που μας έδειξε, ήταν απλά συγκλονιστική! Πρώτη φορά που pop ελληνικό group αφήνει τόσο μεγάλο στίγμα στην Αυστραλία. Γιατί ξέρεις, ότι το λαικό υπερισχύει λίγο παραπάνω.

Θα μένατε εκεί; Ή σε κάποια από τις πόλεις που έχετε επισκεφθεί στο εξωτερικό;

Μελίνα: Νομίζω Νέα Υόρκη θα έμενα άνετα! Αλλά να αφήσω την Ελλάδα θα το έκανα σε πολλή μεγάλη ανάγκη. Δεν θέλω να φύγω. Την αγαπώ και μου αρέσει η ζωή μου εδώ.

Σταύρος: Σίδνεϊ, γιατί μου αρέσει η ζέστη! Αν με πήγαινε όμως η δουλειά μου θα έφευγα ακόμα πιο εύκολα.

Για πείτε μου ανάμνηση ωραία από ένα ταξίδι…

Μελίνα: Καλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το shoping που είχα κάνει στο μαγαζί της Patricia Field! Μπήκα μέσα κι ήθελα να τα πάρω όλα.

Σταύρος: Το γέλιο στην Αμερική ήταν ότι εγώ πήγα με την ελληνική φευγάτη νοοτροπία και κάναμε γυρίσματα στο Empire State Building που απαγορεύεται να πάρεις οτιδήποτε με την κάμερα. Εγώ λοιπόν πήγαινα στους τουρίστες και τους έλεγα να φύγουν και να κάνουν έναν κύκλο γύρω μας! Μετά έβαζα την Μελίνα και τον Zeraw να κάνουν το γύρισμα κι άκουγα από πίσω «Η Lady Gaga, ωχ ο Will.I.am» (γέλια)

Ρισκάρετε στη ζωή σας γενικότερα;

Μελίνα: Εγώ όχι τόσο. Είμαι αυτό που λέμε εκ του ασφαλούς. Θέλω τα σίγουρα.

Σταύρος: Εγώ είμαι πιο ρισκαδόρος αλλά πάντα θα έχω και μία άλλη οπτική στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Ακόμα κι οι Vegas για παράδειγμα, ήταν ένα τεράστιο ρίσκο καθώς η Ελλάδα δεν είχε γνωρίσει ποτέ αυτό τον ήχο που βγάλαμε. Με τέτοια σύσταση, τέτοιο συγκρότημα δεν είχε ξαναγίνει ποτέ. Από την εικόνα, τον ήχο, το χρώμα, το styling.

Να περάσουμε λίγο και στην επικαιρότητα. Αναφέραμε την κρίση. Πώς τα βλέπετε τα πράγματα εσείς που δεν έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα… Εννοώ δουλεύετε, βγάζετε χρήματα. 

Σταύρος: Είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά πρέπει να έχουμε ελπίδα και να βλέπουμε τα πράγματα ψύχραιμα. Κι εμείς έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις αλλά συνεχίζουμε και το παλεύουμε και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλον και να βγει ξανά στο προσκήνιο η λέξη οικογένεια, γιατί οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν σπάσει.

Μελίνα: Τα παρακολουθώ όσο μπορώ αλλά με πολύ φόβο κι άγχος για το μέλλον στο ομολογώ. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να το πάρουμε εγωιστικά. Μας κλέβουν καθημερινά την ελπίδα, σε λίγο θα μας κλέβουν την υγεία αλλά και την ίδια μας την ζωή. Στο τέλος φυσικό επόμενο είναι να καταστρέφουμε την ίδια μας τη ζωή με τόση στεναχώρια. Πρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να περνάμε καλά με ελάχιστα χρήματα γιατί τα περασμένα χρόνια ήμασταν υπερβολικά καταναλωτικοί. Όποιος δεν προσαρμοστεί, δεν θα αντέξει.

Πάντως, ο κόσμος έρχεται στο μαγαζί όπου δουλεύετε και περνάει καλά αλλά και ξεχνιέται. Τι είναι αυτό που ακούτε από αυτόν; Γιατί έρχονται πολλοί να σας δουν στο καμαρίνι…

Σταύρος: Η κρίση κι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι το νούμερο ένα ζήτημα. Αλλά πραγματικά θέλουμε να έρχεται εδώ για να ξεχνιέται ο κάθε ένας. Όχι για να σκέφτεται κάτι κακό. Πετυχαίνουμε πάντως να τους δίνουμε χαρά και χαμόγελο.  Η δουλειά μας είναι ακόμα πιο δύσκολη κι απαιτητική. Αυτό κάνουμε, διασκεδαστές είμαστε. Τουλάχιστον τις στιγμές που εμφανιζόμαστε κάπου ο κόσμος φεύγει με ένα τεράστιο χαμόγελο. Τα έχεις ζήσει, δει κι εσύ Ηρώ, ξέρεις πώς είναι…

Μελίνα: Πραγματικά έτσι είναι. Ο κόσμος δεν έχει ελπίδα και πιέζεται οικονομικά. Νιώθουν για το πώς θα κινηθούν στο μέλλον… Τους λείπουν υλικά πράγματα, γιατί όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι, με λίγη προσοχή και βάση μπορεί εύκολα να έρθει πάλι στο φως.

χσψδεωρΠάντως με όλα αυτά τα δυσάρεστα, έχουμε κι ευχάριστα και μακάρι να ακούμε μόνο τέτοια κι ότι ο κόσμος πραγματικά είναι ευτυχισμένος. Είχαμε λοιπόν, παντρέματα! Μεγάλο βήμα Μελίνα ο γάμος! Άλλαξε τίποτα; 

Μελίνα: Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου με τον γάμο κι ούτε πίστευα ότι θα αλλάξει. Ήταν «τυπικό» που λέμε γιατί με τον άντρα μου, ζούσαμε μαζί 5 χρόνια από τα 7 που είμαστε μαζί. Το συζητήσαμε πολύ μια μέρα κι είπαμε να το κάνουμε γιατί κι οι δύο είμαστε άνθρωποι του προγράμματος. Θέλαμε κιόλας να το κάνουμε και να ζήσουμε αυτή τη στιγμή και σχετικά νωρίς… Δεν ήταν όπως τον ονειρευόμουν, τεράστιο και φανταχτερό γιατί η κρίση σε προσγειώνει απότομα και σκέφτεσαι όλα τα έξοδα που υπάρχουν. Προσαρμόστηκα κι έγινε ένας γάμος όπως θα έπρεπε! Σημασία είχαν οι άνθρωποι που ήταν εκεί, αλλά κι η στιγμή… Όχι τα πόσα χρήματα ξοδεύεις για να το κάνεις υπερπαραγωγή!

Σταύρο να φανταστώ παντρειά για εσένα δεν προβλέπετε;

Σταύρος: Όχι!

Μελίνα: (γέλια) το κορίτσι το έχουμε όμως!

Μελίνα, για παιδιά το σκέφτεσαι;

Μελίνα: Τα παιδιά είναι θέλημα Θεού και θα ήθελα την οικογένειά μου με τρία παιδιά! Ούτε μεγάλη, ούτε μικρή! Το ιδανικό νομίζω. Θέλω σίγουρα, αλλά αργότερα!

Τι θα σου μείνει από τη μέρα του γάμου;

Μελίνα: Έκανε υπερβολικό κρύο και ο Φράνκι με περίμενε έξω κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αρρωστήσει μετά! Επίσης ξέχασα τις παραμάνες για το νυφικό και το πατούσα όλο το βράδυ. Δεν μπορούσα να το μαζέψω με κανέναν τρόπο κι από το πατρικό μου που ξεκίνησα, που είναι στο Χαϊδάρι έως τη Βαρυμπόμπη, είναι αρκετή απόσταση και δεν υπολόγισα καλά κι έφτασα και 10 λεπτά νωρίτερα. Οπότε δεν έστησα και τον γαμπρό κι είπαν και το πετυχημένο «Η νύφη δεν κρατιέται» (γέλια) Η ατάκα εκείνης της μέρας!

Τελειώνοντας, θέλω να σταθώ σε κάτι που μου είπε ο Zeraw το καλοκαίρι, ότι γενικότερα μεγαλώνει και ψάχνεται σε διάφορους τομείς. Οπότε σας φοβίζει που μεγαλώνετε;

Μελίνα: Εμένα μιας κι είμαι και γυναίκα με φοβίζει, ναι. Αλλά εντάξει όσο έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο νιώθεις καλά πάντοτε. Στο τέλος της ημέρας αυτό μένει. Το να είσαι καλά εσωτερικά και ψυχικά, παρά εξωτερικά. Δεν πρέπει να μένουμε στην επιφάνεια κι ούτε να φοβόμαστε τον χρόνο που περνάει.

Σταύρος: Μπα, δεν φοβάμαι. Εγώ παραμένω 18 χρονών! (γέλια) Είναι νομίζω το τι νιώθεις. Δεν έχει σημασία ο χρόνος.

Τα επόμενα σχέδια;

Μελίνα: Βρισκόμαστε στο Κέντρο Αθηνών με τον Νίκο Βέρτη, παράλληλα τρέχουμε τον καινούργιο μας δίσκο που σε λίγο θα %B