Μια από τις πολλές «προφητείες» των Simpsons

Μια ακόμα έκπληξη από τους Simpsons που όπως φαίνεται είναι ο Νοστράδαμος της εποχής μας.

Η διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων προέβλεψε ότι το franchise του Star Wars θα συνεχιστεί. Γνώριζε επίσης ότι σε κάποιο σημείο στην αμερικανική ιστορία, ο Donald Trump θα γίνει πρόεδρος και να προκαλέσει χάος.

Και τώρα ο κόσμος επισημαίνει πως οι Simpsons προβλέψει την performance της Lady Gaga στο halftime show του Super Bowl.

Η ποπ σταρ ξεκίνησε την performance της από την οροφή του σταδίου. Ενώ τραγουδούσε, ένα σμήνος από συντονισμένα drones φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό πίσω της με τα χρωματιστά φώτα τους να σχηματίζουν μια αμερικανική σημαία. Στη συνέχεια, η Lady Gaga πήδηξε από τη στέγη για μια κάνει μια εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή.

Σε ένα επεισόδιο του 2012 «Lisa Goes Gaga», οι Simpsons δείχνουν μια δικιά τους εκδοχή για την performance της Gaga, η οποία όμως μοιάζει υπερβολικά με αυτό που είδαμε την Κυριακή.

Μάλιστα δεν δείχνει μόνο την είσοδο της Gaga στο stage από τον ουρανό, αλλά και τα outfit λίγο πολύ μοιάζουν.

Επιπλέον, κάποιοι έχουν επισημάνει ότι όχι μόνο αποσπάσματα, αλλά ολόκληρα τμήματα του halftime show της Gaga είναι ίδια με αυτά του Simpsons.

Κατά την performance στο halftime show, η Lady Gaga έπαιζε πιάνο ενώ δεκάδες χορευτές αναδημιουργούσαν το look του «Bad Romance». Επίσης, άλλαξε κουστούμια στη μέση της παράστασης.

Σύμπτωση ή όχι οι Simpsons για μια ακόμα φορά μας λένε το μέλλον.

Super Bowl: Η Lady Gaga και η φανταστική εμφάνισή της στο Halftime Show

Αφήστε το σχόλιό σας