Τις επαφές του επιστρατεύει ο Simon Cowell, ευελπιστώντας στη δημιουργία ενός τραγουδιού για τη στήριξη των θυμάτων του «Grenfell Tower».

Ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας, Simon Cowell, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει ένα τραγούδι, τα έσοδα από την κυκλοφορία του οποίου θα διατεθούν για τους πληγέντες από την καταστροφική πυρκαγιά στον Πύργο Grenfell στο Λονδίνο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Simon Cowell ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρείας Syco Music σε συνιδιοκτησία με τη Sony Music, γνωστός ως ο πιο «δύσκολος» κριτής μουσικών reality όπως το «The X Factor» και το «Έχεις Ταλέντο», ανέφερε ότι «άρχισε να κάνει κάποια τηλεφωνήματα» για την παραγωγή του single.

«Παρακολουθώ στιγμιότυπα από την πυρκαγιά στον πύργο Grenfell στο Λονδίνο. Σπαρακτικό.», έγραψε ο Cowell όταν επιβεβαιώθηκε ότι τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τεράστια πυρκαγιά. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των θυμάτων από την πύρινη κόλαση ανέρχεται από τις βρετανικές αρχές στα 58, ενώ εκδηλώνονται φόβοι ότι το νούμερο ενδεχομένως θα αλλάξει.

«Ελπίζουμε να επιβεβαιώσουμε ένα τραγούδι αύριο, το οποίο θα συγκεντρώσει μερικά χρήματα για τους πολλούς ανθρώπους που έχουν πληγεί από αυτήν την τραγωδία. Κάνω κάποιες κλήσεις απόψε», σημείωσε ο 57χρονος Βρετανός.

Οι τραγουδιστές και τα συγκροτήματα με τα οποία συνεργάζεται αυτό το διάστημα ο Simon Cowell είναι οι Little Mix, η Camila Cabello, οι Fifth Harmony, ο Louis Tomlinson, ο James Arthur, η Susan Boyle, αλλά και οι One Direction που έχουν παύσει προσωρινά τη δράση τους ώστε να τα μέλη τους να εστιάσουν στην προσωπική καριέρα τους.

Σε περίπτωση που επιτευχθεί η δημιουργία του συγκεκριμένου τραγουδιού, απομένει να διαπιστωθεί εάν οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν θα προέρχονται από το δυναμικό του Simon Cowell ή εάν η σύνθεση θα είναι «οικουμενική».

Hit Channel με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας