Ο πιο ιδιαίτερος χαρακτήρας κόμικ της Μάρβελ, ο ξεχωριστός, αιωνόβιος, ήρωας της παρέας των X-Men ανακαλύπτει τη μαγική, μοντέρνα εκδοχή της Ιαπωνίας και επιχειρεί μια απότομη κατάδυση στα θολά μονοπάτια της κουλτούρας της, μέσα από τους κύκλους της Γιακούζα και των σύγχρονων Σαμουράι.

Εν μέσω γενικευμένης αναταραχής, συναντάμε τον Γουλβερίν (Λόγκαν) στο επίκεντρο των καταιγιστικών ρυθμών της Άπω Ανατολής, συνοδευόμενο από μια μυστηριώδη και πανέμορφη κληρονόμο. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που εξερευνά έντονα την προοπτική του θανάτου καθώς δείχνει να δοκιμάζει τα όρια της σωματικής και συναισθηματικής του αντοχής – πιο προκλητικά από κάθε άλλη φορά.

Σ’ αυτό το επικίνδυνο ταξίδι στο οποίο καλείται να ανακαλύψει εκ νέου τον ήρωα που κρύβει μέσα του, δεν αρκεί απλά να παλέψει με ισχυρούς εχθρούς (μεταλλαγμένους και μη), αλλά θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να καταφέρει να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του στοιχειωμένου παρελθόντος του. Καθώς λοιπόν τα αδαμάντινα νύχια του Γουλβερίν διασταυρώνονται με τις ανελέητες κατάνες (ιαπωνικού τύπου σπαθιά) των σαμουράι σε μια δοκιμασία που δοκιμάζει τις αρετές της πίστης, της αγάπης και της αφοσίωσης, ο αγαπημένος μας ήρωας θα αναγνωρίσει την πραγματική αξία της αιωνιότητας και της άφθαρτης φύσης.

25 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Online μετάδοση της παγκόσμιας πρεμιέρας και ζωντανή συνομιλία με τους Χιού Τζακμαν και Τζέιμς Μάνγκολντ
Την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) οι φανατικοί οπαδοί της πολυαναμενόμενης ταινίας “Γουλβερίν” θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε ζωντανή μετάδοση μέσω των www.thewolverinemovie.com και www.facebook.com/thewolverinemovie, την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, όπου θα παρευρίσκονται οι ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης, καθώς επίσης και τις εντυπωσιακές αφίξεις στο κόκκινο χαλί.

Επίσης, την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 18.05 (ώρα Ελλάδας), το MSN θα παρουσιάσει μια αποκλειστική ζωντανή συζήτηση με τον Χιού Τζάκμαν και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Μάνγκολντ. Επισκεφθείτε το MSN (entertainment.uk.msn.com), για να συνομιλήσετε μαζί τους μέσω Skype.

Το κοινό θα μπορεί να ενημερώνεται ζωντανά και να υποβάλλει τις ερωτήσεις του και τα σχόλιά του μέσω Facebook και Twitter χρησιμοποιώντας το #thewolverinelive.

Αφήστε το σχόλιό σας