Σε «Χρώματα Μεσογείου» θα ταξιδέψουν η Σύλβια Ευθυμίου και ο Alex Papadiamantis σε μία μοναδική μουσική παράσταση στη «Σφίγγα».

Ο Alex Papadiamantis, συνθέτης και κορυφαίος σολίστας ηλεκτρικού βιολιού, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο φαντασία, χρώματα και εικόνες από τη Μεσόγειο, με τη φωνή της Σύλβιας Ευθυμίου αλλά και ορχηστρική μουσική την Παρασκευή 21 Απριλίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, την Κάτω Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και άλλες μεσογειακές χώρες.

Δέσαμε την «Αλεξάνδρεια» του Γιάννη Κότσιρα με ανατολίτικους Αιγυπτιακούς ήχους, όπως και το «Στην Αγορά του Αλ Χαλίλι» του Νίκου Ζούδιαρη. Το Ισπανικό φλαμένκο με τα πορτογαλικά φάντο, και τα Ελληνικά δημοτικά με τα κυπριακά μας. Όλα αυτά, μπλεγμένα με την ορχηστρική μουσική του Αλέξανδρου, αποτελούν το μαγευτικό ταξίδι μας στις μουσικές παραδόσεις της Μεσογείου.

Η Σύλβια Ευθυμίου θα πλαισιώσει αυτές τις αναφορές με μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντάς επίσης και τραγούδια από το νέο της δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ενδεικτικά τα ήδη τραγούδια που κυκλοφορούν σε μορφή single είναι τα «Να Βγεις Από Τα Χρώματα» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, «Τρεις Αναπνοές» σε στίχους Δημήτρη Ξιούτα, «Μέσα Στο Χθες» σε στίχο Αλέξανδρου Μανταλβάνου και το νέο της single «Κι Εγώ Είμαι Εδώ».

Τη μουσική σε όλα τα τραγούδια αλλά και σε ολόκληρο το δίσκο υπογράφει ο Alex Papadiamantis και κυκλοφορούν από τη Heaven Music και τη 14 Music Records.

Δείτε επίσης:
Η Σύλβια Ευθυμίου φέρνει το «Κι Εγώ Είμαι Εδώ»

Σύλβια Ευθυμίου - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας