Το «Μuscle Cars» είναι το καινούριο τραγούδι που προτείνουν οι Sillyboy’s Ghost Relatives.

O Sillyboy και το νέο του γκρουπ Ghost Relatives προετοιμάζουν το έδαφος για το επερχόμενο νέο άλμπουμ με ένα ακόμη single.

Οι «Sillyboy’s Ghost Relatives» προέρχονται από την Αθήνα και η μπάντα σχηματίστηκε ακολουθώντας τον Sillyboy στις περισσότερες από τις ζωντανές εμφανίσεις του.

Όταν ήρθε η κατάλληλη ώρα, μπήκαν όλοι στο στούντιο του για να ηχογραφήσουν τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της και να αφήσουν τη δυναμική των αναλογικών οργάνων να κάνει την υπόλοιπη δουλειά.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Sillyboy (κατά κόσμον Χαράλαμπος Κουρτάρας) είναι μια σημαντική μορφή στην ελληνική μουσική βιομηχανία, έχοντας διαμορφώσει έναν ήχο που σήμερα θεωρείται σημαντική επιρροή στην τοπική indie κουλτούρα.

Αμέσως μετά την εμφάνιση του στο Release Festival «ζεσταίνοντας» ιδανικά το κοινό για την εμφάνιση του Jamiroquai και με επόμενες στάσεις το «Up Festival» στην Αμοργό (14/7) και το «Fengaros Festival» στην Κύπρο (4/8), η μπάντα κυκλοφορεί το δεύτερο single.

Το «Μuscle Cars» διαδέχεται το εναλλακτικό ραδιοφωνικό hit «Come Closer» που επιλέχτηκε πρόσφατα στην επίσημη και παγκόσμια λίστα του Spotify με τίτλο «Fresh Finds», η οποία έχει περισσότερους από 670.000 ακολούθους.

Απολαύστε το ολόφρεσκο και άκρως καλοκαιρινό «Μuscle Cars», στο οποίο εμφανίζονται για πρώτη φορά πνευστά στις ενορχηστρώσεις της μπάντας και δείτε τους σε κάποιο από τα επόμενα live τους. To mastering του κομματιού υπογράφει ο Αμερικανός James Plotkin, συνεργάτης δισκογραφικών όπως η Mexican Summer.

Το ομώνυμο άλμπουμ των Sillyboy’s Ghost Relatives θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου από την Just Gazing Records σε διανομή της Feelgood Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας