Με ρετρό αισθητική έρχεται το μουσικό βίντεο για το «Only Can Get Better» των Silk City.

Οι Silk City, το μουσικό σχήμα που προέκυψε από τη συνεργασία του Diplo με τον Mark Ronson, κυκλοφορούν το video clip για το πρώτο τραγούδι τους, το «Only Can Get Better».

Στο τραγούδι δανείζει τη φωνή του ο επιτυχημένος Αυστραλός τραγουδιστής Daniel Merriweather.

Δύο επιτυχημένοι και αναγνωρισμένοι παραγωγoί, που αμφότεροι έχουν βραβευτεί στην καριέρα τους με βραβείο Grammy, συμπράττουν καλλιτεχνικά με σκοπό να μας χαρίσουν ακόμα περισσότερα τραγούδια.

«Οι Silk City είναι φόρος τιμής σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις της dance μουσικής, το Σικάγο, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Ντιτρόιτ», περιγράφει ο Diplo.

«Ο Mark Ronson κι εγώ συναντηθήκαμε ως DJs πριν είκοσι χρόνια και τα μονοπάτια μας, μας έχουν οδηγήσει παντού από τότε. Είναι υπέροχο που επανασυνδεόμαστε και συνθέτουμε μουσική», λέει.

Είναι ήδη γνωστό ότι μετά το δισκογραφικό ντεμπούτο τους, οι Silk City πρόκειται να συναντηθούν δισκογραφικά και με την Dua Lipa.

Ο πρώτος καρπός που προέκυψε από την συνύπαρξη του Diplo με τον Mark Ronson ανταποκρίνεται στα ονόματά τους και θέτει τις βάσεις για αυτό το νέο εγχείρημα στον κόσμο της μουσικής.

Ως ένα house τραγούδι με ρετρό πινελιά, το «Only Can Get Better» αποκτά και την κατάλληλη νοσταλγική εικόνα, η οποία αναπαριστά τα τηλεοπτικά προγράμματα dance μουσικής που προβάλλονταν τη δεκαετία του 1990.

«Παρόλο που το στιλ της μουσικής που κάνουμε είναι αρκετά διαφορετικό, υπάρχουν τόσα πολλά κοινά πράγματα που αγαπάμε, όπως η κλασική house, η disco και το hip – hop», ανέφερε ο Mark Ronson στο «BBC Radio 1» για τους Silk City και τον Diplo.

«Έτσι μπήκαμε στο στούντιο κάποια στιγμή πέρυσι και ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε μουσική.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας