Οι Silk City παρουσιάζουν την τρίτη κυκλοφορία τους.

Το δίδυμο των Silk City, το οποίο απαρτίζεται από τους διάσημους και επιτυχημένους παραγωγούς Μark Ronson και Diplo, κυκλοφορεί το νέο single «Loud».

Το «Loud» είναι το τρίτο διαδοχικά τραγούδι που προκύπτει από την συνεργασία των DJs και παραγωγών, που αμφότεροι έχουν βραβευθεί με Grammy.

Οι Silk City συστήθηκαν ως σχήμα στα τέλη Μαΐου με το «Only Can Get Better» στο οποίο έδωσε τη φωνή του Αυστραλός Daniel Merriweather και στα τέλη Ιουλίου ακολούθησε το «Feel About You» με τη συμμετοχή της Αμερικανίδας, σουηδικής καταγωγής, Mapei.

Με τη γνωριμία τους να εκτείνεται σε βάθος είκοσι χρόνων, ο Mark Ronson και ο Diplo επιθυμούν αυτή η καινούργια συνεργατική προσπάθεια να αποτελέσει ένα φόρο τιμής στις μεγαλύτερες πόλεις της dance μουσικής.

Ο house ήχος, οι επιρροές από τη δεκαετία του 1990 και η ρετρό αισθητική είναι τα βασικά γνωρίσματα που δίνουν ταυτότητα στους Silk City και στο έργο τους.

Silk City - Mark Ronson - Diplo - Hit Channel

Η τρίτη κυκλοφορία του διδύμου έχει τον τίτλο «Loud» και τη συνδρομή των ράπερ GoldLink και Desiigner.

Το «Loud» ως ένα «hip hop beat» εξηγεί ο Diplo, το οποίο προστέθηκαν πριν από σχεδόν ένα χρόνο τα φωνητικά του Desiigner. Μετέπειτα, το demo του τραγουδιού πέρασε στα χέρια του Mark Ronson, ο οποίος επιστράτευσε με τη σειρά του τον GoldLink.

«Είναι η πρώτη ιδέα που είχαμε μαζί», αναφέρει ο Diplo. «Στον Mark άρεσε η ιδέα ανάμιξης της house και της hip-hop.»

Εκτός από το «Loud», οι Silk City έχουν έναν ακόμη άσσο στο μανίκι τους: Την πολυαναμενόμενη συνεργασία με την Dua Lipa στο «Electricity» που θα κυκλοφορήσει «πραγματικά σύντομα», σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του Mark Ronson.

 

Αφήστε το σχόλιό σας