Δώδεκα μοναδικά τραγούδια έχει επιλέξει η Sigrid για το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Τα τελευταία δύο έτη έχουμε γίνει μάρτυρες ενός απίστευτου νέου ταλέντου, της Sigrid.

Προερχόμενη από τη μικροσκοπική πόλη του Ålesund στη Νορβηγία, αλλά με τεράστιο μυαλό και φωνή, η Sigrid καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού με το «Don’t Kill My Vibe», το Top 10 single «Strangers», το EP «RAW» που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και το πρόσφατο A-List single «Don’t Feel Like Crying».

Σήμερα, η Sigrid παρουσιάζει τον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο της, το «Sucker Punch» που κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music. Το άλμπουμ έχει ήδη επαινεθεί για την αυθεντικότητά του και έχει χαρακτηριστεί ως «καθαρός pop θρίαμβος» (LOBF) και «αντίδοτο στα pop τεχνάσματα» (Mail).

Η Sigrid δηλώνει για αυτή τη συναρπαστική συλλογή σύγχρονων pop τραγουδιών: «Υπάρχουν μπαλάντες, υπάρχουν τραγούδια για τη φιλία, υπάρχουν τραγούδια για τους έρωτες, υπάρχουν τραγούδια για τις επαγγελματικές δουλειές. Το θέμα του είναι ότι δεν υπάρχει θέμα. Το pop είδος είναι τόσο ευρύ που νιώθω ότι έχω τόσο μεγάλη ελευθερία και χώρο να δημιουργήσω αυτό που θέλω.»

Το αδιαφιλονίκητο, πηγαίο ταλέντο της Sigrid και η έφεσή της στις ζωντανές εμφανίσεις έχουν κατακτήσει τις καρδιές του κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η 22χρονη Νορβηγίδα κέρδισε το βραβείο του «BBC Sound» το 2018, έκανε ντεμπούτο στο φεστιβάλ του «Glastonbury» και γοήτευσε τους τηλεθεατές με τις εμφανίσεις της στο «Royal Variety Performance» της βασιλικής οικογένειας, στην απονομή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, στο «Later…with Jools Holland» και στο «The Graham Norton Show».

Η Sigrid έχει συγκεντρώσει 570 εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και, αναμφίβολα, η άνοδός της πρόκειται να συνεχιστεί.

Στις 12 Μαρτίου ξεκίνησε την περιοδεία της με τον George Ezra, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιήσει τις μεγαλύτερες συναυλίες της μέχρι σήμερα, σε χώρους όπως το «The O2» και «Eventim Apollo» του Λονδίνου, το «Manchester Arena» στο Μάντσεστερ και το «3Arena» του Δουβλίνου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας