VFM 883 - Best 926

Οι VFM 88,3 και Best 92,6 από το απόγευμα της Τρίτης έπαψαν πια να ηχούν…

Οι δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι οποίοι ανήκαν στον πάλαι ποτέ κραταιό όμιλο Λυμπέρη, από το απόγευμα της Τρίτης έπαψαν πια να εκπέμπουν το σήμα τους. Η εξέλιξη αυτή είναι συνέχεια της υπόθεσης του «λουκέτου» που επήλθε τον περασμένο Νοέμβριο στο γνωστό εκδοτικό οίκο λόγω της οικονομικής του κατάστασης.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι VFM 88.3 και Best 92.6, οι οποίοι παρέμειναν στην κατοχή του ομίλου, εξέπεμπαν χωρίς ζωντανές εκπομπές, παρά μόνο με μουσικό playlist καθώς η τύχη των εργαζομένων τους ήταν στον αέρα. Το απόγευμα, όμως, της Τρίτης 5ης Μαρτίου ήρθε το προδιαγεγραμμένο τέλος τους.

Η τράπεζα που έχει πλέον την κυριότητα των δύο σταθμών διέκοψε την παροχή ρεύματος στις εγκαταστάσεις τους με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός λειτουργίας και να σταματήσουν να ηχούν. Το μέλλον, και αν το τέλος είναι οριστικό, γι’ αυτές τις συχνότητες είναι άγνωστο ακόμη. Βέβαια η ισχύουσα νομοθεσία αναφέρει το γεγονός ότι σε περίπτωση που ένας ραδιοφωνικός σταθμός σταματήσει την εκπομπή του σήματός του για διάστημα μεγαλύτερο των 48 ωρών, τότε το  ΕΣΡ έχει τη δυνατότητα επαναπροκηρύξει την άδειά του.

Η συνέχεια ή μη της υπόθεσης θα γίνει γνωστή σύντομα…

Αφήστε το σχόλιό σας