Ακόμα και για για παιδοφιλία κατηγορούν το νέο video της Sia «Elastic Hear»

Το νέο video της Sia, «Elastic Heart» κυκλοφόρησε εδώ και δύο μέρες και ήδη έχει προκαλέσει. Ένα μεγάλο κομμάτι του κοινού έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά της με το νέο κλιπ της τραγουδίστριας, για το οποίο γίνονται κατηγορίες ακόμα και για παιδεραστία.

Στο video εμφανίζεται μόνο ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Shia LaBeouf και η εξαιρετική Maddie Ziegler, χορεύτρια μόλις 12 χρόνων που έχει γίνει γνωστή χάρη στο προηγούμενο βίντεο της Sia, «Chandelier».

Στο video, οι δύο τους είναι κλεισμένοι σε ένα κλουβί και κάνουν μια χορογραφία από τον Ryan Heffington καθοδηγούμενη από την ίδια την τραγουδίστρια και τον σκηνοθέτης Daniel Askill.

Δείτε το:

Ωστόσο οι κριτικές στο διαδίκτυο έπεσαν βροχή. Πολλοί έχουν βρει το βίντεο ενοχλητικό, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη κατηγορείτε ότι έχει το περιεχόμενο που αναφέρεται στην παιδεραστία.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει σε όλα αυτά μέσω του twitter:

«Περίμενα τις κατηγοριών για παιδεραστία για αυτό το βίντεο. Η Maddie and Shia είναι οι μόνοι δύο ηθοποιοί που θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν επάξια τις δύο ψυχικές καταστάσεις της Sia. Ζητώ συγνώμη από όλους εκείνους που προσβλήθηκαν από το «Elastic Hear». Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω κάτι συναρπαστικό, και να μην προσβάλω κανέναν»

Αφήστε το σχόλιό σας